FOTBAL  »  Superliga  »  PERFORMANȚĂ

Hagi a impresionat cu discursul său: "Am mai mare încredere în Gică decât în Țiriac. Vă spun și de ce"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 13:38

Discursul lui Gică Hagi de după partida cu FC Voluntari, scor 0-0, referitor la viitorul fotbalului românesc, l-a impresionat pe Mihăiță Pleșan, care spune că are mai multă încredere în antrenorul Viitorului decât în Ion Țiriac în ceea ce privește investițiile în copii.

"Dacă-l luăm în seamă pe Hagi ne putem bate cu echipele mari. Dar el nu e băgat în seamă. Hagi niciodată nu se va plictisi de fotbal. Din păcate, în fotbal și în politică sunt unii oameni care nu știu cu ce se mănâncă domeniile în care activează.

Am mai mare încredere în Hagi decât în Țiriac. Vă spun și de ce. Am tot văzut prin ziare și pe la televizor că Țiriac vrea să ia Arenele BNR (detalii). Eu văd asta ca pe un business și nu-mi place. La Hagi e altceva, el a riscat toată averea lui în fotbal", a declarat Pleșan la TV Telekom Sport.

Ce a spus Hagi

"Bravo celor din Ungaria pentru că susţin sportul. Prim-ministrul are 6 discipline pe care vrea să le dezvolte la cel mai înalt nivel. Sunt societăţi mari în România care fac bani. Nu e posibil ca oraşele mari să nu aibă echipe. Nu se poate aşa ceva! Multinaţionalele care fac miliarde în România ar trebui să dea 2-3% din cifra lor de afaceri. Am fost la cei de la MTS să le spun asta. Erau încântaţi, parcă descoperisem America. Dar tot nu s-a făcut nimic. În România vorbim, plecăm şi la revedere. Nu se face nimic" Gică Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Noiembrie 2017, 21:39
Postat de lapusneanul pe 21 Noiembrie 2017, 17:04

nu pot sa cred, mihaita plesan gandeste :) orice om care deschide o taraba o vede ca pe o afacere...pai hagi vinde jucatori pe banda rulanta, asta nu e afacere ? asta cu riscatul averii e o mare minciuna...daca tiriac cumpara arenele bnr nu-si risca banii ? acolo trebuie demolat tot si inceput de la zero....

nu stiu daca noi romanii suntem mai mult rai sau mai mult dezinformati/neinformati, insa stiu ca ne place sa vorbim sa ne aflam in treaba! compari mere cu castraveti, cumetre! pai Hagi a bagat averea lui, infinit mai mica decat a lui Tiriac si putea, foarte bine ca proiectul sa aiba soarta celui al lui Gica Popesci! adica faliment si ar fi ramas sarac lipit! Tiriac propune niste terenuri la schimb care apartin BNR! sti ce e aia BNR? Tiriac propune pe banii prostilor! nu se pune problema ca el sa chetuiasca un cent din averea lui! propune guvernului ! adica totul se invarte in jurul avutiei comune! lamurit acum?

mr.ban
mr.ban  •  22 Noiembrie 2017, 08:40
Postat de Michel Denn pe 21 Noiembrie 2017, 18:48

Și unul care a tăiat pădurile din jumătate din țara asta, n-ar fi putut investi , precum Hagi ?Sau altul, cu rețea de cablu tv până în ultimul sat ...?

Din pacate, nu. Nu isi pun ei banii la saramura. Ce? Sa-si piarda ei averea din care isi cumpara case si masini luxoase? Sa piarda ei banu' ca sa ce? Sa faca un bine tarii? N-o sa vedem. "Lasa! Sa bage bani alti prosti sau statul." Si apoi gandeste-te ca cei care chiar baga bani, sunt persoane ca Becali, care sunt doar amatori in fotbal (at best): investesc prost si pierd bani aiurea, vrand rezultate si performante peste noapte. Asa nu facem nimic.

533728246765665
Michel Denn  •  21 Noiembrie 2017, 18:48
Postat de mr.ban pe 21 Noiembrie 2017, 18:05

Intr-o tara in care economia nu se misca absolut deloc, privatii nu isi permit mai deloc sa investeasca bani in fotbal. Nimeni nu investeste in spitale, scoli etc, daramite in fotbal. Dar exista si o alta solutie, fara sa investesti prea mult miliarde si miliarde. Exact ce a facut Hagi in tot acest timp. A luat niste copii talentati si i-a antrenat de mici, bazandu-se pe un sistem precis si bine definit. Fotbalul se poate autofinanta si singur. Cresti tineri cu potential enorm, ii asezi intr-o echipa si mai departe ii lasi pe ei sa faca tot. Si vor curge banii pe urma, datorita performantelor lor. Poate ca vorbesc prostii aici, nu ma pricept prea bine...

Și unul care a tăiat pădurile din jumătate din țara asta, n-ar fi putut investi , precum Hagi ?Sau altul, cu rețea de cablu tv până în ultimul sat ...?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close