FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Notele GSP la derby încep de la 3 » Omul meciului + „petarda”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 08:59 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 09:28

FCSB s-a impus pe terenul rivalei Dinamo, 1-0, câștigând mai clar decât o arată scorul, după un meci dominat de formația roș-albastră.

Echipa lui Toni Petrea a început tare și a deschis scorul în minutul 9, prin Florin Tănase, ulterior ratând ocazii importante, prin Florinel Coman sau Ante Vukusic. FCSB a fost net superioară „câinilor”, trimițând mingea de 6 ori pe poarta lui Eșanu, în timp ce Dinamo a avut doar două șuturi cadrate. Chiar și așa, „câinii” ar fi putut să se aleagă cu un punct norocos în prelungiri, dacă lovitura de cap a lui Nepomuceno prindea poarta.

Florin Tănase, marcatorul golului, Octavian Popescu și Ovidiu Popescu au fost considerați cei mai buni jucători de pe teren, fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

La polul opus s-a aflat Steliano Filip. Fundașul stânga, eliminat în minutul 79, a primit cea mai mică notă din meci, 3. Evoluții dezamăgitoare au avut și alți doi fundași de la Dinamo, Florin Bejan și Andrei Radu, care au luat 4.

De la FCSB, Șut a fost cel mai slab jucător, fiind notat cu 4.

Notele GSP la derby încep de la 3 » Omul meciului + „petarda”

Dinamo, fără idei de joc. Fiecare evoluează cum vrea. Uite, la FCSB se vede, sunt trasee, fiecare are o poziție clară. Cei de la FCSB joacă unul pentru celălalt, se ajută între ei. Dacă era 0-3 în primele 10 minute, cred că nu se supăra nimeni
- Cristi Pulhac, la GSP Live

5 ani și 9 luniau trecut de la ultima victorie a celor de la FCSB pe terenul „câinilor”, Dinamo-FCSB 1-3

VIDEO Mihai Stoichiță, despre Dinamo - FCSB, 0-1: „Un derby urât!”

Citește mai multe știri despre Dinamo - FCSB: 

Vocile Gazetei » Dinamo - FCSB 0-1, comentat de Ţepelin, Florea şi Răureanu: „OK, jucătorii lui Dinamo sunt neplătiți, dar nu cumva-s și neantrenați? Nu cumva bezna e în primul rând pe bancă?”

Panduru, ironii către un jucător de la FCSB după derby: „Să vezi cum te duci de unde ai venit după 3-4 meciuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
potera
potera  •  04 Februarie 2021, 20:45
Postat de danut1971 pe 04 Februarie 2021, 19:42

omul mrciului e petarda pro fcsb coltescu rusinea arbitrajului romanesc

Mai ți minte meciul cu Astra, când Colțescu le-a scos steliștilor 3 goluri din poartă? Antrenor era Rădoi la Steaua...

danut1971
danut1971  •  04 Februarie 2021, 19:42

omul mrciului e petarda pro fcsb coltescu rusinea arbitrajului romanesc

unnick
unnick  •  04 Februarie 2021, 17:52

ce cauta *** ala de bejan acolo ? tanase nu are viteja de joc dar atrecut pe linga el ca trenul.afara cu el ,mai bine cu grigore.:/apoi retardul ala de filip nu se stia de cind ajucat inainte ce nivel de gindire are ?nu e nici un cistig cu el ,DDB ginditi un pic transferurile nu lati jucatori la kg.filip un *** asta e numai la rupere joaca.si atentie pe viitor la puljci ,urmeaza alte 11 m,nu stiu cum de a scapat meciul asta fara 11 m .am pierdut din cauza lui 9 puncte.titulalarizat nepomuceno.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează