FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 2-2

Hațegan a recidivat! Părerea specialistului: oltenii au mai avut două penalty-uri!

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 11:45

Ovidiu Haţegan a făcut aseară două erori majore pro-Dinamo în meciul terminat la egalitate pe "Ștefan cel Mare" cu CSU Craiova, scor 2-2.

Dinamo - Craiova a fost cel mai aprins meci al etapei. Tocmai de aceea a fost delegat Ovidiu Hațegan, arbitrul numărul 1 al României. Partida a început tare de la bun început. În meci au fost 5 faze mai mult decât discutabile.

1. Minutul 7  
La un duel în careu între Gustavo și Nedelcearu, dinamovistul a şutat direct în adversar. Circumstanțe de penalty! "E o fază ca la partida Gaz Metan - FCSB, ar fi fost 11 metri. Arbitrul nu avea cum să vadă, din poziția în care era, era imposibil!", a comentat Cristi Balaj la Telekom Sport. DECIZIE GREȘITĂ

2. Minutul 21
Roș-albii n-au mai scăpat, cu toate că au protestat vehement la decizia arbitrului. Mihai Popescu l-a busculat în careul dinamovist pe Mitriță, a intrat de-a dreptul în advesar, iar Hațegan, bine poziționat, a arătat punctul cu var. "Decizie corectă", a apreciat Balaj. DECIZIE CORECTĂ

3. Minutul 35 
Dinamoviștii au solicitat penalty, considerând că mingea l-a lovit în mână pe Tiago Ferreira. "Nu e penalty, degeaba au protestat", au spus experții în arbitraj. DECIZIE CORECTĂ

4. Minutul 37 
Monroy a scăpat de a primi un cartonaș roșu. A atacat cu piciorul sus, lovindu-l pe Mitriță. Hațegan a acordat numai cartonaș galben pentru spaniol. "Dacă nu era pe minge, îi scotea ficatul! Era de cartonaș roșu", a spus Sorin Cârțu în comentariul său de la Look Plus. În schimb, un fost arbitru internațional a declarat: "Nu e full contact, nu e intenție, cel mult cartonaș galben". DECIZIE CORECTĂ

5. Minutul 60 
Gustavo a vrut să pătrundă în careul advers, dar a fost tamponat din lateral de Nistor. "Imprudență a dinamovistului, se impunea penalty", a spus un fost arbitru internațional. DECIZIE GREȘITĂ 

Hațegan recidivează

Ovidiu Hațegan a avut mai multe meciuri în ultima perioadă în care a favorizat-o pe Dinamo. În martie 2017, Gazeta Sporturilor a făcut o analiză din care a rezultat că în ultimele 4 sezoane Hațegan a comis 11 greșeli pro Dinamo.

 810016 807254 01

Spectacolul suporterilor

Meciul a trezit interesul suporterilor. Chiar dacă s-a jucat în "Groapă", au fost 7.292 de spectatori, mult peste asistența normală la un meci acasă al dinamoviștilor. Au venit și 700 de "ultrași" ai oltenilor, care înainte de partidă s-au bătut între ei în peluză! "Simpli ca perfectul" a apărut pe un banner al fanilor olteni imediat după ce Gustavo a deschis scorul. Dinamoviștii au dedicat câteva bannere memoriei lui Cătălin Hîldan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
dansy
dansy  •  07 Februarie 2018, 11:02

Orice scuze ar inventa dinamovistii din reluari se vede foarte clar ca Popescu a stiut ce face.Apoi hotarativa.Ori a fost umar la umar ori a fost cu spatele si nu a vazut.Nu vedeti ce penibili sunteti?Nu stiti sa pierdeti si ati fost invatati sa fiti ajutati de arbitri.Rusine voua!!

dansy
dansy  •  07 Februarie 2018, 10:59
Postat de Vili Georgescu pe 06 Februarie 2018, 10:06

Mulțumesc GSfcsbP pentru că mi-ai moderat comment-ul. Adevărul că sintagma *** este culmea vulgarității, calculatorul s-a sesizat din orificiu și a șters-o.

Cred ca erai beat cand ai vazut acea faza!!!Nu ti-e rusine??Si de doua ori la Gustavo cum a fost ,dinamovistii erau tot cu spatele.Hotilor!!!

dansy
dansy  •  07 Februarie 2018, 10:56

Daca si voi ati constatat ca Hategan a gresit de atatea ori in meciurile dintre Dinamo si Craiova nu credeti ca a facut-o intentionat si atunci ar trebui sa militati si voi pentru o vacanta mai mare pentru acest smecher??

Vezi toate comentariile (54)
Comentează