FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB, SÂMBĂTĂ, 14:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Hațegan, coșmarul lui Alexa! Statistică dezarmantă pentru Dunărea înaintea duelului cu FCSB

În actualul sezon, Hațegan a arătat două cartonașe roșii și a dictat trei lovituri de la 11 metri / FOTO Raed Krishan
În actualul sezon, Hațegan a arătat două cartonașe roșii și a dictat trei lovituri de la 11 metri / FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 01 februarie 2019 13:37

Ovidiu Hațegan a fost delegat de CCA la duelul de sâmbătă dintre Călărași și FCSB, de la ora 14:00. Tehnicianul Dunării are motive de îngrijorare pentru că a câștigat un singur meci cu el la centru, în 2015.

Astăzi se reia oficial Liga 1, iar echipele din primul eșalon au de tras serios pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă FCSB e cu gândul doar la titlul de campioană, Dunărea speră să se salveze de la retrogradare. 

Iar pentru duelul de mâine, de pe "Ion Comșa", Comisia Centrală l-a delegat pe cel mai bine cotat arbitru român: Ovidiu Hațegan. "Centralul" din Arad, în vârstă de 38 de ani, a ajuns ieri în România din Portugalia, acolo unde a participat alături de Istvan Kovacs la ultimul curs UEFA.

Hațegan a condus opt jocuri în acest sezon, iar partida de sâmbătă va fi cea de-a 236-a din Liga 1. FCSB nu trebuie să-și facă prea mari emoții în ceea ce privește delegarea. Are 54% puncte câștigate cu Ovidiu la centru după 35 de jocuri: 15 victorii, 12 remize și 8 înfrângeri.

În actualul sezon, arădeanul i-a "fluierat" de două ori, în egalul 3-3 cu Dinamo și victoria 2-1 cu Gaz Metan, ambele jocuri pe teren propriu.În schimb, călărășenii nu stau deloc bine cu arbitrul numărul 1 al României de la UEFA! Au două meciuri, ambele pe teren propriu, ambele pierdute cu câte trei goluri primite: 1-3 cu CSU Craiova și 0-3 cu Sepsi. 

Mai mult, în 5 meciuri ale lui Alexa în L1 cu Hațegan la centru, antrenorul de 38 de ani are o singură victorie ce datează din iulie 2015, atunci când ACS Poli Timișoara s-a impus 1-0 cu FC Botoșani! 

 hategan

5,40 este cota caselor de pariuri ca Dunărea Călărași să câștige meciul de sâmbătă, în timp ce FCSB, favorită clară, are cota 1,65 pentru o victorie

Citește și:

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Cum și-a înrăit Alexa echipa înainte de duelul cu FCSB și pe cine vrea să se răzbune: „N-o să-i întind mâna!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
orlick
orlick  •  01 Februarie 2019, 22:24

54% din punctele puse in joc înseamnă foarte puțin pentru steaua. Cu Hategan la centru, echipa a câștigat în mai putin de jumătate din meciuri. Priviti linia de clasament de acum: 12 4 5. Steaua a castigat 70% din puncte. Hategan a dezavantajat mereu echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează