FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Helmuth Duckadam, necruțător cu jucătorii de la FCSB: "Au avut absolut tot, însă nu pot da un șut pe poartă"

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 18:10

Helmuth Duckadam (59 de ani), președintele de imagine al celor de la FCSB, critică prestația fotbaliștilor antrenați de Nicolae Dică.

"Eu nu am nicio explicație. Au arătat neputință. M-aș bucura foarte mult ca FCSB să câștige titlul, în special pentru domnul Becali. A investit o mulțime de bani și nu e prima dată când se întâmplă asta. A mai pierdut titluri după investiții serioase.

Nu avem nicio scuză pentru ratarea acestui campionat. Șansele sunt acum de 10 la sută. CFR nu cred că se va mai încurca.

Au avut tot ce le-a trebuit, toate condițiile: o baza de pregătire fantastică, terenuri impecabile de antrenament, chartere pentru deplasări, cazare în cele mai bune condiții. Tot ce a depins de conducere, de patron, a fost asigurat. Că nu a venit nimic din partea celorlalți eu nu-mi pot explica. Nu ai cum să câștigi dacă nu tragi niciun șut pe poartă", a declarat Duckadam la TV Digi Sport. 

Vezi și: AUDIO / FA-BU-LOS! Reacția în direct a lui Florin Talpan, jurist și colonel MApN, în momentul în care Poli Iași a înscris cu FCSB :D

Dică dă ultimatum în vestiar: "Să-mi spună care vrea să joace" » Explică de ce l-a scos pe Budescu + ce spune despre plecare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
10204072431627928
Mircea Serban  •  09 Mai 2018, 00:15

ERATA! Vreau sa iti mai spun ceva, draga Helmuth, pentru a-ti transmite (si) solidaritatea mea fata de dimensiunea ta de sportiv desi, a fi sportiv inseamna -mai ales, A TE OPUNE UNUI OBSTACOL efort prin care corpul tau material si cel spiritual se desavarseste, dar in cazul tau (ATIPIC), performanta sportiva a daunat corpului, iar acum faci dovada ca si spiritul iti este atacat din interior; asadar, iti reamintesc ca: BECALI nu a investit banii lui in fotbal ci, profitul obtinut in urma unor asa zise tranzactii, pe care sistemul putred instaurat de succesorii PCR l-au desavarsit (nu e locul sa intru in detaliile pe care si tu le stii!), apoi, COMPORTAMENTUL de vataf exersat si de oier si de lingaul lui (tii minte declaratia lui MM ca nu va linge unde a scuipat!), a fost intotdeauna IN ANTITEZA cu cel al FOTBALISTILOR -din nefericire si in Romania si in Lume niste exponenti (marfa de lux!) ai noului *** si ACEASTA ESTE CAUZA pentru care ei NU AU MAI VRUT SA TRAGA echipa si patronul acesteia la linia de sosire inaintea celorlalti! Stiu ca ai sa fii disperat (poate chiar esti deja!), daca oierul iti suspenda contractul dar, vreau sa te asigur ca asta nu iti da dreptul sa ITI BATI JOC de SUFLETUL calatorit de vehicolul numit trup deci, NU DISPERA! Cu salutari cordiale si speranta ca STEAUA va ramane -JURIDIC si MORAL cea care a adus satisfactii tuturor romanilor, microbisti sau nu! Cum sa te uit "eroule", sau pe JUCATORUL Iordanescu, pe Laca, nea Titi Teasca, e

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Mai 2018, 22:28

un singur lucru le lipseste jucatorilor de la steaua:salarii mici si intarzierea platii lor!

stark
stark  •  08 Mai 2018, 21:43

Rusine sa-ti fie Dl Covor Persan de la Palat. Dintre toti stelistii tu esti singurul care a renuntat la coloana vertrebrala si la Steaua cand te-ai inhaitat cu adunatura de puscariasi. Tu si cu Ilie Dumitrescu, niste pupincuristi la cioban. Noroc ca voi nu mai reprezentati Steaua ca altfel va cerea Talpan sa raspundeti pentru daune, la modul personal.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează