FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Ce gol pentru atacantul dorit de Becali! A înscris din nou pentru echipa sa după o execuție rafinată

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 19:28

Ștefan Blănaru, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a fost din nou cel mai bun jucător al lui Hermannstadt. Atacantul de 29 de ani a înscris în remiza cu Dunărea Călărași, 1-1, după ce tot el punctase în victoria din prima etapă cu Sepsi, 1-0.

Fotbalistul monitorizat de Becali a reușit un gol cu totul și cu totul special în disputa cu Dunărea. În minutul 38, a înscris superb, cu călcâiul, în urma unei faze fixe.


Captură TV Telekom Sport

Blănaru evoluează pentru echipa sibiană din 2017, când a fost adus de la ASU Poli. Atacantul chiar a înscris în poarta FCSB-ului, în meciul din sferturile ediției precedente din Cupa României, când Hermannstadt a dezmembrat echipa roș-albastră, 3-0.

"Știu și eu despre interesul celor de la Steaua, sunt bucuros, dar am ajuns în această postură datorită colegilor și oamenilor din club. E normal să te gândești să joci pentru marile echipe. Sper să facem treabă bună la Sibiu, în primul rând, apoi voi vedea dacă va fi să ajung la un nume mare din Liga 1. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor"
Ștefan Blănaru, la TV Digi Sport

"Nu am fost contactat de Gigi Becali și încă nu se poate spune dacă Ștefan Blănaru poate fi vândut sau nu. Dar ne așezăm la negocieri și discutăm cu oricine este interesat să facă o ofertă. Nu doar pentru Ștefan Blănaru, ci pentru orice jucător"
Teodor Birț, președinte Hermannstadt

Vezi și:  Ultimul jucător apărut pe lista FCSB îi transmite un mesaj lui Becali: "Aștept să mă sune"

AICI ai detalii de la Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 August 2018, 23:39

Ma, oameni buni,dar si pe asta il ia jiji? Eu zic sa cumpere toata L1 ca poate asa ia si el campionatul!

706409849468094
Radu Vernescu  •  05 August 2018, 22:22

le e dar nu au ce face.....vanduti deja.......penibilul gsp

rocky2
rocky2  •  05 August 2018, 20:33

Incredibil, orice curca plouata daca se aude la gsp ca e dorita de cioban, brusc devine superfotbalist cu executii rafinate! Nu va e scarba de voi slugarnicilor?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează