FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimul jucător apărut pe lista FCSB îi transmite un mesaj lui Becali: "Aștept să mă sune"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 22:26

FCSB caută disperată o soluție pentru postul de atacant și Gigi Becali a declarat că e interesat de Andrei Cristea, dar și de Ștefan Blănaru, 29 de ani, de la Hermannstadt.

Vârful sibienilor spune că abia ce a aflat și el vestea și îi transmite lui Becali să-l contacteze dacă-l dorește.

"Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă și mi-a zis un unchi că a văzut la știrile sportive despre interesul Stelei. Aș fi foarte bucuros dacă ar fi așa. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar eu aștept telefon, dacă e adevărat ce se vorbește.

Sigur că mi-aș dori, cine nu și-ar dori să meargă la Steaua? Orice jucător visează să joace la Steaua sau la o echipă mare. Steaua e cea mai mare echipă din România! Părerea mea e că multe echipe din România trăiesc datorită faptului că vând jucători la Steaua. Asta dacă e chiar adevărată toată chestia asta, pentru că eu nu știu nimic, nici măcar nu am văzut știrea", a declarat Blănaru la Pro X.

Fotbalistul a vorbit și despre suma de transfer: "Nici măcar nu știu ce înseamnă «suma corectă». Cred că și pentru Sibiu ar fi bine să vândă un jucător la Steaua, chiar și pe o sumă modică. Să promovezi și să vinzi un jucător la Steaua e o performanță. Pentru mine e Steaua, nu e FCSB".

Citește și: EXCLUSIV Andrei Cristea reacționează după ce Becali a zis că-l vrea la FCSB: "Sunt încântat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
106683413108068
Francisc Dascal  •  30 Iulie 2018, 23:33

AHOOOOOOOOOOOO AMETITUL GRAMATICAL,deci A.CRISTEA,BLANARU,OLARU,FORTES lista va continua cu HOURI,DRAGUS,A.MARC etc....... dar SA SCRII CORECT ***.DE 3 ZILE ITI ATRAG ATENTIA LA GRESELI GRAMATICALE,IAR AI COMIS FIINDCA ESTI UN ZIARIST RATAT.CITEZ articolul "DARIUS OLARU si CARLOS FORTES AU DECLARAT CA SUNT DISPUSI SA MEARGA LA F.C.S.B "DACA FORMATIA ROS ALBASTRA VOR AVEA NEVOIE DE EI". ASA SE SCRIE CORECT """DACA FORMATIA ROS ALBASTRA VA AVEA NEVOIE DE EI.""" multe SATISFACTII GAZETARESTI RAHATULEEEEEE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  30 Iulie 2018, 23:31
Postat de qwerty007 pe 30 Iulie 2018, 23:20

Daca te transferi la Steaua o sa joci in liga 4 !!

Il peria pe cioban cand a zis ca ptr el e steaua, nu fc5b =)) vrea si omu' salariu mai bun, ce n-ai inteles

qwerty007
qwerty007  •  30 Iulie 2018, 23:20

Daca te transferi la Steaua o sa joci in liga 4 !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close