FOTBAL  »  Superliga  »  JIGNIRI RUȘINOASE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

Iancu spune că nu l-a jignit pe Pițurcă, dar este contrazis de înregistrarea video. Ce amenzi ar trebui să primească cei doi?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Finanțatorul Timișoarei, Marian Iancu, și Victor Pițurcă au oferit un schimb de replici rușinos la GSP TV jignindu-se în direct la Contraatac.

 

Prima reacție în acest conflict a dat-o Marian Iancu după ce Pițurcă a afirmat că arbitrul a greșit în favoarea Craiovei la Urziceni și că foarte bine a făcut. Iancu a replicat spunînd că Pițurcă este agramat.

Managerul Craiovei nu s-a lăsat mai prejos iar într-o conferință de presă a afirmat despre Marian Iancu că este un "garoi" și un  "țigan" și că nu are nici un drept să vorbească despre munca altora, lucru care a fost taxat din nou de finanțatorul Timișoarei care a spus că abia așteaptă să se întîlnească față în față cu Victor Pițurcă să îi ceară explicații pentru acele jigniri.

Vezi AICI începutul discuției dintre Iancu și Pițurcă

Punctul culminant a fost atins în această seară cînd cei doi au intrat într-un dialog la Contraatac, de la GSP TV cînd Victor Pițurcă a intrat în dialog cu Marian Iancu și i-a spus acestuia că va continua cu aceste jigniri atîta timp cît patronul Timișoarei va aduce jigniri lui sau Universității Craiova.

În emisiunea Meciul Zilei, Marian Iancu a spus că el doar l-a întrebat pe Pițurcă dacă este homosexual.

"Am impresia că e homosexual. Băi, spune dacă eşti homosexual! Băi, eu cred că eşti homosexual. M-am convins, eşti homosexual, gata. În Europa e o virtute să fii homosexual. Eu cred că eşti şi satanist. Eşti satanist? Mefisto, eşti Mefisto, eşti satanist? Da, eşti satanist? Eşti Satana?", Marian Iancu

Pițurcă a răspuns cu jigniri celor spuse de Iancu spunînd de acesta că "este un țigan și garoi".

Vezi AICI dialogul incredibil dintre cei doi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
haxor
haxor  •  10 Noiembrie 2010, 16:42

Tipic romanesc,"nu am zis,nu am facut" si inping nesimtirea la extreme si-si bat joc de noi astia 21,22,23 de milioane cate or mai fi in tara ca pleaca toti sa scape de acesti nenorociti si actiunile lor ce-au dus tara la faliment si la pr0stie!

rvulpea
rvulpea  •  10 Noiembrie 2010, 14:53

ar trbui sanctionat drastic postul de televiziune si "ziaristul" ala de 2 bani ...

policardu
policardu  •  10 Noiembrie 2010, 09:37

Recomand fotbalistilor de la Cra Cra Craiova sa nu scape sapunul la dus cand e Piti prin apropiere

Vezi toate comentariile (27)
Comentează