FOTBAL  »  LIGA 1  »  JIGNIRI RUȘINOASE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

Iancu spune că nu l-a jignit pe Pițurcă, dar este contrazis de înregistrarea video. Ce amenzi ar trebui să primească cei doi?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Finanțatorul Timișoarei, Marian Iancu, și Victor Pițurcă au oferit un schimb de replici rușinos la GSP TV jignindu-se în direct la Contraatac.

 

Prima reacție în acest conflict a dat-o Marian Iancu după ce Pițurcă a afirmat că arbitrul a greșit în favoarea Craiovei la Urziceni și că foarte bine a făcut. Iancu a replicat spunînd că Pițurcă este agramat.

Managerul Craiovei nu s-a lăsat mai prejos iar într-o conferință de presă a afirmat despre Marian Iancu că este un "garoi" și un  "țigan" și că nu are nici un drept să vorbească despre munca altora, lucru care a fost taxat din nou de finanțatorul Timișoarei care a spus că abia așteaptă să se întîlnească față în față cu Victor Pițurcă să îi ceară explicații pentru acele jigniri.

Vezi AICI începutul discuției dintre Iancu și Pițurcă

Punctul culminant a fost atins în această seară cînd cei doi au intrat într-un dialog la Contraatac, de la GSP TV cînd Victor Pițurcă a intrat în dialog cu Marian Iancu și i-a spus acestuia că va continua cu aceste jigniri atîta timp cît patronul Timișoarei va aduce jigniri lui sau Universității Craiova.

În emisiunea Meciul Zilei, Marian Iancu a spus că el doar l-a întrebat pe Pițurcă dacă este homosexual.

"Am impresia că e homosexual. Băi, spune dacă eşti homosexual! Băi, eu cred că eşti homosexual. M-am convins, eşti homosexual, gata. În Europa e o virtute să fii homosexual. Eu cred că eşti şi satanist. Eşti satanist? Mefisto, eşti Mefisto, eşti satanist? Da, eşti satanist? Eşti Satana?", Marian Iancu

Pițurcă a răspuns cu jigniri celor spuse de Iancu spunînd de acesta că "este un țigan și garoi".

Vezi AICI dialogul incredibil dintre cei doi

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (27)
haxor
haxor  •  10 Noiembrie 2010, 16:42

Tipic romanesc,"nu am zis,nu am facut" si inping nesimtirea la extreme si-si bat joc de noi astia 21,22,23 de milioane cate or mai fi in tara ca pleaca toti sa scape de acesti nenorociti si actiunile lor ce-au dus tara la faliment si la pr0stie!

rvulpea
rvulpea  •  10 Noiembrie 2010, 14:53

ar trbui sanctionat drastic postul de televiziune si "ziaristul" ala de 2 bani ...

policardu
policardu  •  10 Noiembrie 2010, 09:37

Recomand fotbalistilor de la Cra Cra Craiova sa nu scape sapunul la dus cand e Piti prin apropiere

Vezi toate comentariile (27)
Comentează