FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 0-0

Ianis Hagi, după faultul care îi putea stopa cariera: „A vrut să îmi rupă piciorul, apoi îmi râdea în față!” » Reacția ironică a lui Viera

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 22:18

Ianis Hagi, 20 de ani, nu s-a mai putut abține după remiza cu Sepsi, 0-0, și l-a atacat în termeni duri pe Ousmane Viera.

Fundașul gazdelor l-a faultat extrem de dur în debutul reprizei secunde, căpitanul Viitorului fiind aproape de o accidentare gravă la genunchiul drept.

„Noi încercăm să jucăm fotbal și uite ce specimene vin. Nu vreau să vorbesc prostii. Nici fault n-a dat. Noi suntem copii, vrem să jucăm fotbal. Acceptăm duelurile mai dure, dar nu se poate așa ceva. Nici scuze nu mi-a cerut, îmi râdea în față când m-am întors pe teren. E lipsă de respect.

Noroc că n-aveam piciorul pe pământ că mi-l rupea și mă lăsam de fotbal la 20 de ani. A fost intenție clară, a vrut să îmi rupă piciorul! E păcat să lăsăm asemenea jucători în Liga 1. Nu se poate să iubești fotbalul, să joci de la 6 ani și la 20 să îți încheie unu cariera”, a spus Ianis Hagi la Look Sport.

Ironizat de Viera

Ousmane Viera, fundașul lui Sepsi, l-a ironizat pe Hagi jr. la finalul partidei: „Da, i-am rupt piciorul așa de tare că după un minut a intrat înapoi pe teren. Am lovit mingea, apoi l-am atins și pe el!”.

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
breitner
breitner  •  23 Februarie 2019, 15:01

El oricum e sticla (de aceea nici nu poate juca intr-un campionat cat de cat mai de doamne ajuta; poate doar sa fie rezerva eterna!). Daca era alt jucator (fotbalisti nu prea sunt prin Romania) nu se mai facea atat tam-tam.

pain89
pain89  •  23 Februarie 2019, 13:08
Postat de fodor55 pe 23 Februarie 2019, 10:40

A fost o intrare la minge,arbitrul a procedat corect,celir de la viitorul pozeaza in victime ,ca de obicei. Lipsa de performanta a lui ianis naste frustrari !

piciorul nu se rupe de la genunchi? acolo accidentarile sunt mai grave decat la glezne, comentezi de parca i-ar fi last 2-3 pete de vopsea nu i-a pus talpa pe genunchi

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Februarie 2019, 12:47

Daca chiar crezi asa, sa fie cum zici tu, dar si copilul tau sa aiba parte de astfel de tratamente ..."corecte", in viata. Sa fim seriosi !! Complimente lui Sepsi, chiar este o echipa buna, dar in acest caz a fost -cred eu- net avantajata de un fluieras ori orb, 0ri partinitor, ori nonvaloare. In rest sa notam ca Viitorul a uitat sa marcheze, aici si Hagi ( cel mare) are partea lui de vina.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează