FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FARUL 0-2

Latovlevici și-a criticat coechipierii după înfrângerea cu Farul: „Eu înțeleg ce presupune play-off-ul, dar unii nu! Jucătorii tineri se prostesc”

Iasmin Latovlevici, FC Argeș
Iasmin Latovlevici, FC Argeș

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 20:23 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 21:01

Iasmin Latovlevici (35 de ani) și-a „urecheat” coechipierii după FC Argeș - Farul 0-2.

Calificați în play-off-ul Ligii 1 în doar al doilea an de la promovare, piteștenii au înfrângeri pe linie în cele 4 partide din grupa pentru campionat.

Iasmin Latovlevici, liderul echipei, a sugerat după înfrângerea cu Farul că jucătorii lui FC Argeș nu dau dovadă de seriozitate la antrenamente și în timpul meciurilor.

Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”
FC ARGEȘ - FARUL 0-2
Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”

Iasmin Latovlevici își arată coechipierii cu degetul după FC Argeș - Farul: „Probabil unii nu înțeleg că play-off-ul aduce responsabilități”

„Nu am început meciul cum trebuie, a venit golul destul de repede. Nici a doua repriză nu am început-o mai bine. Nu am fost clari, sper să fie mai bine meciul viitor.

Eu am experiență și știu ce înseamnă să fii privit de mai mulți ochi. Cu acest play-off vin responsabilități mari. Eu înțeleg lucrurile astea, probabil unii nu o fac, dar simt acum. Jucăm acasă, am pierdut iar, începe lumea să fie nemulțumită.

Jucăm pentru noi, sperăm să jucăm bine, să practicăm un joc frumos și să fie mulțumită lumea din tribune, dar meciurile astea nu prea au fost OK”, a declarat fundașul stânga la Look Sport.

Iasmin Latovlevici: „Jucătorii tineri se prostesc”

„Eu te pot schimba pe tine în jumătate de an? La Timișoara mă numeau idiot, îmi ziceau că le știu pe toate. Nu există așa ceva, jucătorii tineri trebuie să înțeleagă ei, să aibă o anumită frică. Cu cât se prostesc mai mult și nu se prezintă bine la meciuri și antrenamente, în timp ce altul muncește de 10 ori mai mult...

Singurul lucru pe care l-am zis, într-o discuție amicală, este că am văzut mulți jucători care erau în top, iar peste jumătate de an n-au ajuns pe nicăieri”, a adăugat Latovlevici. 

În partea a doua, când FC Argeș căuta golul, Latovlevici a adoptat o poziție avansată pe teren.

„A fost o prostie ce am făcut, dar eram furat de emoția mea, de dorința de a încerca să recuperez, să pun presiune. Din păcate, nu pot singur, nu a fost coordonare cu ceilalți jucători, dar a fost și din vina mea, trebuia să mă informez înainte să încerc lucruri de-astea”, a spus Iasmin despre strategia sa.

Mai multe știri din Liga 1: 

Adi Petre a ajuns la 9 goluri în acest sezon și așteaptă convocarea la națională: „Să fie și alți jucători de la Farul”

Fotbalistul remarcat de Hagi în FC Argeș - Farul: „A demonstrat-o de la 17 ani!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2022, 12:58

Lato este singurul fotbalist de pe glob...

1763887750508605
Calin Francu  •  10 Aprilie 2022, 09:39

Lasă bai Lato ca bateți pe fcsb și la propriu și la figurat și ve-ti fi mulțumiți. Asta ca răsplată ca va băgat în player- off. Cu ei ati mâncat terenul ati jucat la rupere în rest povesti meciuri de vacanta vrăjeală de doi lei cum a fost la Craiova și la CFR. Asta e farmecul

coco1987
coco1987  •  10 Aprilie 2022, 00:24

Latovlevici asta,sarmanul, se crede singurul fotbalist de la fc arges...El, cel care a dat dovada de cea mai mare lipsa de profesionalism in meciul cu Craiova, lasandu-ne in zece dintr-un orgoliu personal, demonstrand ca nu are deloc mai multa minte decat un bădăran banal din curtea unei scoli parasite, vecine cu un teren de tara pe care mai mult joaca ciurdele de vaci nesatule, vorba unui comentator de pe vremuri, decat oamenii. Tot el, Latovlevici, cel care a facut si aceleasi declaratii iresponsabile, cu rol destabilizator in atmosfera din lot, in urma cu o etapa. Astfel de declaratii nu ar trebui sa aiba voie sa faca nimeni altcineva in afara de antrenorul echipei, si poate de presedinte/conducator. Sa mai zic ca acelasi Latovlevici, care se lauda cu experienta sa la nivel de playoff, desi atunci cand juca el la un nivel usor mai inalt nu exista playoff in campionatul romanesc, este cel care in meciul de azi a preferat sa isi fereasca piciorusele la o faza la care daca avea sange in instalatie punea piciorul si trimitea mingea in poarta adversa. Vazandu l pe fundasul advers ca face o banala alunecare, marele Latovlevici a ferit piciorul de un potential contact firav, preferand sa lase mingea sa treaca de el si odata cu ea sa se iroseasca si o mare sansa de gol a Argesului. Alo, Prepelita! Il mai lasi mult pe acest golan sa faca pe antrenorul in declaratii? Apropo, de ce unul ca el sau Greab mai joaca inca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează