FOTBAL  »  Superliga  »  PREDICȚIE

EXCLUSIV / VIDEO Iftime surprinde: „FCSB și CFR nu au șanse la titlu!” » Cele două echipe pe care mizează: „Mai ambițioase și articulate”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că FCSB și CFR Cluj nu sunt favorite la titlu în acest sezon.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că FCSB și CFR Cluj nu sunt favorite la titlu în acest sezon.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 19:58 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 19:58

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că FCSB și CFR Cluj nu sunt favorite la titlu în acest sezon. 

FCSB și CFR Cluj, reprezentantele României în grupele Conference League, nu l-au impresionat pe Valeriu Iftime în acest debut de campionat. Într-o intervenție la GSP Live, finanțatorul lui FC Botoșani a declarat căFarulși Rapid par mai solide și cu șanse superioare. 

VIDEO Valeriu Iftime: „FCSB și CFR nu câștigă titlul!”

„În opinia mea, nici FCSB, dar nici CFR nu câștigă. Nu se pot bate la titlu. Așa se vede acum, chiar și fără cupele europene. Sigur, dacă FCSB se armonizează, își construiește o echipă solidă... 

La Cluj lipsește ceva, pare un mecanism decriptat, un pic obosit. Ceva nu funcționează. Mi se pare mult mai ambițioasă și mai bine articulată Rapidul, chiar și Farul. Poate fi și Craiova lui Mirel Rădoi”, a fost opinia exprimată de Valeriu Iftime la GSP Live. 

Farul, favorita lui Iftime în meciul cu FCSB

Astăzi, de la ora 22:00, FCSB se deplasează pe terenul Farului. Valeriu Iftime îi vede favoriți pe elevii lui Gică Hagi: „Mă tem că FCSB va fi pusă la colț de Farul! Lucrurile se pot complica. Hagi știe ce are de făcut, are un lot extraordinar, doar el poate să le dea energia acestor jucători. E vorba despre Alibec și ceilalți”.

Eu nu am văzut multe meciuri, dar îmi place Rapidul. Mă uit la ei doar când joacă acasă, e senzațional spectacolul de acolo. Ar trebui să învețe toate echipele cum se face
- Valeriu Iftime, la GSP Live

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adrian Mititelu le aruncă mănușa lui Mihai Rotaru și Gigi Becali: „Am schimbat politica. Nu mai sunt prostul României”

Rațiu ar putea prinde transferul carierei » Internaționalul român, dorit de o semifinalistă de Champions League

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  01 Septembrie 2022, 10:37

Nea Iftimie….vei avea matale grija de echipa de suflet Fcsb si ii vei face cadou cele sase puncte din campionat si eventual alte sase daca ajungeti in play-off !! Uite asa ii vei readuce pe linia de plutire si vei avea marea sansa de a-i mai vinde pipereanului niste jucatori !!

1945sv0509
1945sv0509  •  01 Septembrie 2022, 09:46

Oracolul din Balcesti ( si eventual baba Vanga) are concurenta prin oracolul din Botseni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close