FOTBAL  »  Superliga  »  HAJDUK - FCSB, 21:45. PRO TV, GSP.RO

Ilie Dumitrescu a dezvăluit tactica lui Gigi Becali: "A început să-l trezească pe băiatul ăsta"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 09:35

Ilie Dumitrescu a comentat ultimele declarații ale lui Gigi Becali la adresa fundașului Mihai Bălașa (23 de ani) și spune că asta e o strategie a patronului FCSB pentru a-l impulsiona pe jucător.

”Eu sunt amuzat de ce declară Gigi câteodată, dar în același timp îmi dau seama că a ajuns la o maturitate. Lucrează foarte bine la factorul psihologic. Și-a dat seama că Bălașa nu a fost într-o seară foarte bună.

A lăsat lucrurile bune care s-au întâmplat cu Iașiul și a început să îl trezească pe băiatul ăsta. Poate Bălașa e mai bun ca fundașul ăla care va veni", a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Câteodată se mai pune și în practică ce spune Gigi și s-a văzut. Trei jucători despre care Gigi Becali a spus că nu vor fi în echipă nu au mai fost în echipă" Ilie Dumitrescu

"Le-am dat şi la impresari bani, ce să fac, dacă avem probleme. Normal că în locul lui Bălaşa (n.r. îl aduce pe Jubal), ce să fac. Va fi titular direct în meciul cu Gaz Metan. Dică abia aşteaptă, cum să nu vrea. Păi cum ajunge mingea la Bălaşa, tremur" Gigi Becali

Mihai Bălașa ar putea fi rezervă în partida de diseară cu Hajduk Split, iar în locul său ar putea intra Momcilovici. Citește AICI mai multe detalii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  09 August 2018, 13:27

A juca cu Bălașa titular e sinucidere curată !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează