FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În două zile se face mutarea plănuită de FCSB: "Sunt foarte fericit! Nu mă gândeam la acest transfer, dar e un vis împlinit"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 10:29

După ce a negociat sâmbătă cu FCSB, Olimpiu Moruțan a anunțat că joi va anunța decizia finală în cazul transferului său.

Mijlocașul de 18 ani a vorbit despre oferta făcută de echipa roș-albastră și spune că este foarte aproape să accepte. După ce va semna cu FCSB, mijlocașul va rămâne la FC Botoșani, unde va evolua până la finalul anului.

"Joi voi lua decizia finală. Balanța înclină 90% spre FCSB. Nu o să merg cu parinții, ci o să merg cu impresarul meu. Fiecare părinte are de spus ceva copilului sau, dar am decis în proportie foarte mare.

Nu mă gândeam la un transfer, dar cu multă muncă, orice vis ți se îndeplinește. Cluburile s-au inteles intre ele și a venit oferta pe care o așteptam eu. Sunt foarte fericit că mă vrea o echipa ca FCSB, o echipa foarte mare, care s-a calificat în primavara Europa League.

Din vară o să merg la FCSB. O să fie puțin greu, dar e bine că mai rămân până în vară la Botoșani. Mai prind experiență și o să merg mai bine pregătit din vară. Am văzut clauza de 70 de milioane de euro din contract, dar nu depinde de clauza. Dacă joc bine și am rezultate vor veni ofertele", a spus Moruțan pentru ProTV. 

600.000 €este cota pe transfermarkt a lui Olimpiu Moruțan 

Olimpiu Moruțan a înscris două goluri și a oferit patru pase decisive în acest sezon în care a jucat 21 de partide. 

Citește și: Încă un transfer pregătit de FCSB! Gigi Becali vrea să aducă un jucător din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  19 Decembrie 2017, 15:13

Baietica , o sa-ti dai pumni in cap dupa doar trei etape ! Uita-te ce a pățit Golofca !

172152169919161
Dan Ionescu  •  19 Decembrie 2017, 12:24

Dar pe noi dinamovistii cine nu ne lasa sa cumparam jucatori?In timp ce ei il aduc pe noul Hagi ,noi reincalzim ciorba cu Popa fugarit de Contra la Botosani unde a reusit sa inscrie un gol in peste 25 de meciuri jucate.Pai si noi avem trimis jucatori prin toata liga 1.Dar sunt slabi .Pai ideal ar fi sa joace cu noi decat sa joace altii mai buni.Strategia lor e buna.De ce sa-l aduca acum pe Morutan sa faca tusa.Il mai tin acolo sa aiaba meciuri sa castige experienta .morutan are doar 18 ani.Altii la 18 ani inca stau langa mama.

nebraska
nebraska  •  19 Decembrie 2017, 11:45
Postat de jack_the_stripper pe 19 Decembrie 2017, 11:17

Sa intelegem ca, daca nu-i cumpara Steaua, nu jucau impotriva CFR-ului. Se dadeau deoparte, ca si altii. Frumos, nobil...

Are imparatul luminii de bec slujitori devotati aici.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează