FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un transfer pregătit de FCSB! Gigi Becali vrea să aducă un jucător din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 09:49

Conducătorii de la FCSB și FC Botoșani au o relație excelentă, după ce echipa roș-albastră i-a adus pe Cătălin Golofca și îl va transfera și pe mijlocașul Olimpiu Moruțan.

Echipa lui Nicolae Dică este în căutarea unui fundaș central, acolo unde a suferit în acest sezon din cauza accidentărilor. Astfel, steliștii s-au orientat către Andrei Burcă, jucătorul lui FC Botoșani, potrivit Fanatik.

Fundașul central de 24 ani este recomandat de Viorel Tănase, antrenorul principal din acte de la FCSB, cei doi lucrând împreună la SC Bacău. În acest sezon, Burcă are 21 de meciuri în Liga 1, marcând un gol. Cei de la FC Botoșani sunt dispuși să renunțe la Burcă pentru 300.000 de euro, sumă pe care Becali este gata să o achite.

550.000 €este cota lui Burcă, potrivit transfermarkt.de

"El este dorit de mai multe echipe din străinătate, nu numai de Steaua. Este un fundaş puternic, înalt, tânăr. Noi avem soluţii pe acest post, dar o să vedem. Trebuie să discutăm cu jucătorul ca să vedem ce îşi doreşte şi el. Suntem dispuşi să-l lăsăm să plece şi în Liga 1, dar şi în străinătate. O să vedem ce se va mai întâmpla", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, pentru sursa citată. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  19 Decembrie 2017, 19:48

Sunt tare curios ce jucator de la Botosani a plecat de acolo direct in strainatate si mai ales...unde? Cat despre transferurile bomba ale ciobanului, mi s-a acrit de ele ca de Iliescu. In Romania e de ajuns ca presa sa scrie despre un jucator ca intr-un meci cu 14 spectatoti, a reusit un stop pe piept atat de perfect incat mingea ricosata din el a fost gasita de oamenii de ordine dupa doar 20 de minute, ca gata...il si ia Gigi! Si nu oricum! Dupa ce s-a batut cu alte 20 de cluburi din strainatate pentru el. Dupa care...dupa cum vedeti si dumneavoastra...s-a produs o extorsiune a unui degajament...intr-o apa...iar rezultatul...jucatorul cu pricina nu numai ca nu confirma dar mai e si imprumutat la unul din satelitii lui Jupiter, cu care fcsb are o relatie senzationala, dupa care revine la echipa care l-a consacrat si da autografe grataragiilor de la poarta stadionului. Doar a jucat la fcsb...

romulus65
romulus65  •  19 Decembrie 2017, 15:24

Astia de la Botosani au intotdeauna oferte din strainatate pentru jucatorii doriti de cluburile din tara. Daca au atatea oferte de ce sunt dispusi sa-l dea doar pe 300 000 de euro?

116530435479785
Anca Toma  •  19 Decembrie 2017, 14:29

Pai Burca e jucator de cel putin 500 000 euro.Cum sa-l dai doar cu 300.?Cine l-0a vazut jucand la Fc Botosani stie ca e un jucator foarte bun.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează