FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o reprezentație a lui Cornel Dinu » Cum a ironizat un jucător din lotul lui Dinamo: "Aduce aminte de Papa Paul al VI-lea"

Mattia Montini / FOTO: GSP
Mattia Montini / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 16:37

Cornel Dinu, 70 de ani, l-a ironizat în stilu-i caracteristic pe unul dintre jucătorii aduși de Mircea Rednic, atacantul italian Mattia Montini.

"Procurorul" a satirizat numele acestuia, care este asemănător cu cel al fostului Suveran Pontif Papa Paul al VI-lea, Giovanni Battista Enrico Antonio Maria Montini. Acesta a îndeplinit funcția de Papă între 21 iunie 1963 până la moartea sa, pe 6 august 1978.

"Unele nume sunt acceptabile. Mă gândesc la acest Mattia Montini, care aduce aminte de un cardinal celebru, care a devenit Papa Paul al VI-lea. Sună frumos, dar să sune și pe teren, nu doar în catedrală, unde se duce să se roage", a declarat Cornel Dinu, la TV Digi Sport.

Montini a evoluat în prima repriză a amicalului cu Chiajna de acum 10 zile, apoi în repriza secundă a partidei cu Mediașul, 1-1, fiind notat cu 6 de Gazeta Sporturilor.

Vezi și:

"Cred că Rednic a căzut într-o capcană" » Detaliul care-l alarmează pe Cornel Dinu după ultimele mutări de la Dinamo

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
merace
merace  •  30 Noiembrie 2018, 19:54

chiar așa, oare s-a mai văzut așa anteenor în fotbal, ca Mircea Lucescu, să fie încă cerut de echipe mari la 73 de ani?! Sau e un record absolut?!

merace
merace  •  30 Noiembrie 2018, 19:51

Cornel Dinu, la 70 de ani, mai poate doar să ironizeze în presă, ca să îi mai dea lumea atenție, că de făcut fotbal nu prea s-a văzut demult din partea sa. Mircea Lucescu, la 73 de ani, e încă pe bancă și antrenează! Asta e diferență de valoare!

104459837173638
Dinu Stefan  •  30 Noiembrie 2018, 17:39

ce vorbesti nea dinule ! papa paul al saselea e adjudecat de talpon !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează