FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Începe vânătoarea! Iuliu Mureșan îi spune NU lui Nemec și anunță o politică nouă de transferuri, care poate provoca un vârtej în Liga 1

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 17:56

Iuliu Mureșan a afirmat că cel mai probabil CFR Cluj nu-l va transfera pe Adam Nemec (32 de ani), atacantul slovac al lui Dinamo, și a dezvăluit care este noua politică de achiziții a clubului din Gruia.

După ce Dinamo l-a cedat pe Valentin Costache la echipa clujeană, au apărut informații că și Adam Nemec îl va urma la CFR, însă președintele Iuliu Mureșan neagă această informație.

"Pe Nemec nu ştiu dacă îl aducem, cred că nu. Cu Nemec chiar nu am discutat. Dar e un jucător pe care îl respectăm, un jucător bun. O să aducem poate şi un jucător străin la iarnă.

Dar noi acum ne schimbăm puţin politica de transferuri şi gândirea, aţi văzut că aducem jucători tineri, jucători români. I-am transferat pe Costache, de la Dinamo, şi pe Mailat. Chiar azi am făcut actele cu Mailat şi e jucătorul nostru. Am semnat pe 4 ani", a spus oficialul clujenilor la TV Telekom Sport.

Acesta a adăugat că transferurile lui Costache și Mailat sunt menite să-l ajute pe Dan Petrescu în privința regulii U21. 

"Sunt doi jucători tineri, avem nevoie de jucători valoroşi, de jucători care să se încadreze la regula de U21. Cred că o să ne ajute amândoi foarte mult. Sunt jucători care îşi vor câştiga locul în echipă neţinând cont neapărat de această regulă. Aşa cum e şi Manea, care e titular de drept", a adăugat Mureșan.

Valentin Costache (mijlocaș, 19 ani) a fost transferat de CFR Cluj de la Dinamo pentru aproximativ un milion de euro (detalii AICI), în timp ce Sebastian Mailat (mijlocaș, 19 ani) a ajuns la clujeni liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara (detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Noiembrie 2017, 08:12
Postat de vbga pe 12 Noiembrie 2017, 19:30

Au vazut ca FCSB face bani din vanzarea tinerilor jucatori si vor si ei

Nu vad legatura. CFR vrea sa se asigure cu jucatori sub 21 de ani de valoare , sa nu depinda doar de unul.care se poate accidenta , iesi din forma,etc

vbga
vbga  •  12 Noiembrie 2017, 19:30

Au vazut ca FCSB face bani din vanzarea tinerilor jucatori si vor si ei

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Noiembrie 2017, 19:12

Orice scenariu care nu il face pe Bokila titular e de bun augur.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează