FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIAȘ

Mediaș renaște! O nouă echipă în locul Gazului: „Sponsori importanți sunt implicați. Obiectivul, promovări succesive!”

Gaz Metan Mediaș a încheiat sezonul cu -46 de puncte din cauza datoriilor // foto: Imago Images
Gaz Metan Mediaș a încheiat sezonul cu -46 de puncte din cauza datoriilor // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 09:23 / Actualizat joi, 26 mai 2022 09:56

Suporterii clubului Gaz Metan, club pentru care falimentul este inevitabil, anunță înființarea unei noi echipe de fotbal în Mediaș. Cu nume precum Cristian Pustai și Eric de Oliveira în postura de membri fondatori, noua echipă ar urma să intre în Liga 4 din sezonul viitor.

Gaz Metan Mediaș a fost aproape să se retragă din Liga 1 pe parcursul sezonului tocmai încheiat, din cauza problemelor financiare, dar a răzbit cu ajutorul LPF și a încheiat stagiunea pe teren.

Chiar și așa, următorul pas este inevitabil. Actuala societate va intra în faliment, iar în culise este pregătită înființarea unei noi echipe de fotbal în Mediaș.

OUT! Gigi Becali a anunțat un titular să-și caute echipă: „Du-te unde vrei, ești liber!”
FCSB
OUT! Gigi Becali a anunțat un titular să-și caute echipă: „Du-te unde vrei, ești liber!”

Mediaș renaște! Suporterii anunță înființarea unei noi echipe de fotbal: „Obiectivul, promovări succesive!”

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a suporterilor Gazului. În structura de conducere a noii echipe, din postura de membri fondatori, vor fi nume precum Cristian Pustai, Eric de Oliveira și Eugen Pârvulescu.

Echipa ar urma să participe în Liga 4 în sezonul următor, iar planul pe termen scurt este promovarea în Liga 2. Pe termen mediu-lung, câștigarea palmaresului, numelui și culorilor formației din Liga 1.

Din fericire, lucrurile par să se miște destul de repede la Mediaș. Cu un Gaz Metan care mai trăiește doar în amintirile noastre, o nouă echipă apare în orașul de pe Târnava Mare! 

Foști jucători și antrenori la Gaz Metan și-au unit forțele cu speranța că va renaște o nouă echipă în oraș, care pe viitor să poată câștiga palmaresul, numele și culorile actualei echipe

Cu Ionuț Buzean în funcția de președinte și mai mulți membri fondatori, printre care Cristian Pustai, Eric de Oliveira, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiță, Dorin Roșca și Iosif Biro, viitorul club va prelua toate grupele de juniori, iar echipa de seniori va fi alcătuită exclusiv din fotaliști crescuți și formați la Mediaș.

După primele discuții avute cu unul dintre membri fondatori, putem confirma că se anunță un proiect solid și interesant. 

Clubul va fi susținut de sponsori importanți care și-au dat deja acordul de a fi lângă noua echipă. Cu un buget peste ligiile a 4-a și a 3-a, obiectivul principal al clubului este accesul în Liga a 2-a prin promovări succesive în următoarele sezoane.

În momentul de față s-au demarat discuții cu Transgaz și Primăria Mediaș în vederea utilizării Stadionului Municipal pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu.

Toate detaliile despre această nouă echipă a orașului vor fi dezvăluite în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc după obținerea tuturor aprobărilor necesare înființării acesteia.

Pe această cale dorim să facem publică intenția suporterilor echipei Gaz Metan Mediaș de a susține noua echipă în cazul în care proiectul este unul solid din toate punctele de vedere. 

- comunicat al suporterilor Gaz Metan

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Un nou scandal cu Zăvăleanu în centru » Cântă o parodie vulgară a imnului CFR + Pe lista de donații a fanilor U Cluj pentru o statuie

Atenție la „cadouri” » Detaliile care ar putea să o îngroape pe Craiova cu FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
leu.mr
leu.mr  •  27 Mai 2022, 08:34

Pai Medias era DEJA in liga I - de ce nu s-au implicat oamenii de afaceri si sponsorii atunci ?

bucovina7
bucovina7  •  26 Mai 2022, 15:52

Medias Renaste, Brasovul Renaste, Resita Renaste, Galatiul Renaste, Timisoare Renaste.. Ligile Vietii Renasc!! Pai de ce sa renasca Domnilor?! De ce nu faceti ceva sa le pastrati in viata.. sa faceti acesti pasi inainte de a muri!! Toate aceste manarii se intampla cu ajutorul autoritatilor si a oamenilor avari!! Au muls toti acesti "oameni de fotbal" si au falimentat toate echipele din marile orase.. iar acum se intorc (aceeasi oameni) ca mari salvatori si cu proiecte "serioase"! Pe bune?! Ce mizerie si rusine este in sportul Romanesc! RIP Sportule Romanesc!!

alexh
alexh  •  26 Mai 2022, 14:21
Postat de arcasul pe 26 Mai 2022, 12:54

Craiova a inceput din Liga a doua , care e problema ?

Problema e de moralitate. Nu pentru unii mumă și pentru alții ciumă. Județul Sibiu are liga a 5-a.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează