FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

Sabău, fost jucător la U Cluj și Dinamo, se pronunță după turul barajului: „Lincar a pregătit jocul mai bine, putea fi 3-0 din prima repriză”

U Cluj - Dinamo // foto: Cristi Preda +33   FOTO
U Cluj - Dinamo // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 08:35 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 08:45

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani), fost jucător atât la Dinamo cât și la U Cluj, îi laudă pe alb-negri după succesul din manșa tur a barajului de menținere/promovare în Liga 1, scor 2-0.

Fostul internațional român a evitat să critice Dinamo în analiza sa post-meci, preferând să se concentreze asupra Universității.

Sabău i-a lăudat pe clujeni și pe antrenorul Erik Lincar, despre care spune că au pregătit meciul de baraj mai bine decât a făcut-o Dinamo.

Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”
U Cluj - Dinamo 2-0
Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”

Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău după U Cluj - Dinamo 2-0

„Echipa mai bună clar a fost Universitatea. Au pregătit mai bine jocul, au arătat mai bine fizic. Veneau după 3 înfrângeri, erau greu să îi refaci mental, dar iată că până la urmă îşi doresc cu toţii de acolo să promoveze.

A contat foarte mult aportul suporterilor, au fost extraordinari, au venit în număr foarte mare.

Lincar a pregătit mai bine jocul, clar a meritat Universitatea această victorie, în prima repriză puteau să facă 2-0 sau 3-0 (n.r. - a fost 1-0 la pauză). A fost acel fault din postură de ultim apărător, se putea da şi roşu.

Clar, sunt şanse foarte mari să promoveze în prima ligă, depinde de ei în momentul acesta. Nu aş vrea să critic Dinamo, deoarece aş lua meritele celor de la Universitatea, care au jucat extraordinar”, a declarat Sabău la Prima Sport.

Ioan Ovidiu Sabău a jucat pentru Universitatea Cluj între 1985 și 1988, apoi în sezonul 2000/2001. La Dinamo a evoluat în perioada 1988 - 1990, după o scurtă aventură la ASA Târgu Mureș.

VIDEO » Ce spune Florin Prunea după U Cluj - Dinamo 2-0

Mai multe știri despre U Cluj - Dinamo:

Fostul campion cu Dinamo nu a menajat pe nimeni după 0-2 cu U Cluj: „Jucători plafonați, nu ai cu cine! Am plecat din casă, nu am mai suportat”

„Să nu distrugem echipa!” » Jucătorii lui Dinamo și-au făcut calculele pentru retur: „Suntem pe un drum negru, trebuie să ne revenim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  22 Mai 2022, 22:52

Va e greu si cu rezervele clujului. Cat timp e becali antrenor, n-aveti sanse la perfomante.

mickey13
mickey13  •  22 Mai 2022, 11:50

Tin cu Steaua (FCSB), dar aseara mi s-a parut cam nedrept rezultatul final. A doua repriza, pana la eliminarea lui Fernandes, a existat o sg echipa pe teren, care a avut si 2 suturi in bara. Paradoxal, Dinamo a jucat mai bine in inferioritate (la Botosani) decat in superioritate. Daca bara lui Matei ar fi fost 3-5 cm mai sus (cat a fost offside-ul voluntariului), Dinamo egala si cred ca ar fi castigat aseara. Asa, au sanse mari sa joace la matineu, iar noi, pt aceiasi 3-5 cm, am pierdut titlul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează