FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ion Marin nu ezită să-l critice pe Mircea Rednic pentru situația de la Dinamo: „Nu e onorant să faci asta, e o mare greșeală!”

Ion Marin
Ion Marin

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 13:29

Ion Marin (64 de ani), una dintre legendele clubului Dinamo, unde a petrecut 11 ani ca jucător, între 1974 și 1985, având la activ și trei mandate ca antrenor, vorbește cu regret despre situația dezastruoasă în care a ajuns echipa lui de suflet. 

Posesor al unei experiențe vaste la Dinamo, Marin nu ezită să critice strategia fostului antrenor Mircea Rednic, cea de a transfera jucători străini pe bandă rulantă. 

„Sper ca Dinamo să aibă un plan coerent pentru viitor, pentru că locul acesta, locul nouă, pe care l-a ocupat acum, nu este onorant în niciun fel. Nu este onorant pentru că Dinamo a rulat într-un an de zile 44 de jucători. Este incredibil.

Inclusiv Mircea Rednic, care a stat cinci-șase luni, să aducă 20 de jucători... Este o mare greșeală. Undeva acolo la club se greșește enorm pentru că este imposibil să construiești o echipă rulând atâți jucători. Ori selecția nu este bună, ori acceptă orice să fie pe bani puțini”, a spus Ion Marin luni dimineața, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Cornel Dinu, atac la ultrașii „câinilor”: „30 de amărâţi, fără poveşti când erau mici, compromit imaginea lui Dinamo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
bogdany8
bogdany8  •  10 Iunie 2019, 21:39
Postat de redbuldog pe 10 Iunie 2019, 17:58

Si Puriul a mai facut o greseala..sa renuntat extrem de usor la ,,autohtoni" Corbu,Popescu chiar Grozav,si s-au adus niste ,,maimutzareli" platiti cu 5-6-7 k pe luna..pai nu era mai normal sa-i dai romanului bani astia..!?

Popescu iti gafa aproape meci de meci, inafara de golul ala cu fcsb ce a facut notabil ?? Grozav, pentru nesimtirea si indolenta pe care o poarta, merita inca de la primu meci dat afara. Singura greseala a fost indepartarea lui Corbu, care era acceptabil, asta in conditiile in care nu aveam fundas dreapta

demolarii
demolarii  •  10 Iunie 2019, 19:39

La perete a fost pusa conducerea clubului. Cea care a numit 3 antrenori, nu manageri, si a gestionat bugetul. Nu Rednic e vinovat de risipa. Daca exista un managment performant, Rednic nu rula 20de jucatori, si impreuna cu Bratu si Niculescu sa ajunga la 44.....si sa ia bani cu imprumutul de la angajati.....

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  10 Iunie 2019, 19:24
Postat de redbuldog pe 10 Iunie 2019, 17:58

Si Puriul a mai facut o greseala..sa renuntat extrem de usor la ,,autohtoni" Corbu,Popescu chiar Grozav,si s-au adus niste ,,maimutzareli" platiti cu 5-6-7 k pe luna..pai nu era mai normal sa-i dai romanului bani astia..!?

Ce sa vad la Grozav ? Indolenta ? Clubul era in situatia in care era, iar el, ca un adevarat caine....scarita ratata !!! Popescu....era baiatul acela care se apara in mecul cu CFR de parca era la patinaj viteza ? Nu au valoare bai nene. Moldoveanu mi-a placut....dar cate sanse sa primeasca ? Cat priveste pe Costache....cel care tot de Rednic a fost promovat la prima echipa, a fost vandut repede de Negoita !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează