FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tocmai a refuzat o propunere din Liga 1 și e dispus să negocieze cu FCSB: „Spun clar!”

Ionuț Badea, în stânga // sursă foto: Imago Images
Ionuț Badea, în stânga // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 19:13 / Actualizat marti, 14 martie 2023 19:31

Ionuț Badea (47 de ani) tocmai a refuzat o ofertă de la FC Argeș, fiind nemulțumit de salariul pe care i l-au propus „alb-violeții”, și transmite că este dispus să negocieze cu orice club care l-ar căuta, inclusiv FCSB.

Rămasă cu Dragoș Radu ca antrenor interimar după despărțirea de Marius Croitoru, FC Argeș l-a ofertat pe Ionuț Badea, cel care a promovat echipa în prima ligă în 2020. Badea a refuzat propunerea, dar este deschis la negocieri cu orice club.

Întrebat la DigiSport dacă ar fi dispus să o preia pe FCSB, aflată la rândul ei în căutarea unui „principal” după demisia lui Leo Strizu, Badea a sugerat că s-ar așeza la masa tratativelor cu conducerea bucureștenilor.

„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj
CFR CLUJ
„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj

Ionuț Badea este dispus să negocieze cu FCSB: „Iau în calcul orice”

„Deocamdată e o chestie utopică, dar eu ca antrenor ar trebui să iau în calcul orice ofertă. Poate dacă ar exista oferta, ar fi altă situație decât ceea ce cunoaștem în momentul de față (n.r. - referitor la faptul că Gigi Becali ia toate deciziile importante la echipă).

Ce pot să spun clar este că o să iau în calcul orice discuție, la orice oră, cu oricine. Apoi, dacă se decide altceva, depinde de fiecare dintre noi”, a transmis Badea.

FCSB caută în aceste zile un antrenor cu licență Pro care să-l înlocuiască pe Leo Strizu și să conducă echipa împreună cu Mihai Pintilii, delegat în acte, întrucât nu deține carnetul de antrenor.

Gigi Becali: „Cred că angajăm antrenor străin”

Gigi Becali a susținut luni că are pe listă atât antrenori români, cât și străini:

„Sunt doi din afară și unul din România. Ăsta care e român a lucrat în România. A fost și la națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia Stelei (n.r. - râde).

Nu cred că va fi pe bancă la meciul cu Craiova. E posibil. Nu știu. Să vedem dacă ne înțelegem cu el. Trebuie să-l am față în față și să vorbim. Înțelege filozofia Stelei? Că filozofia Stelei e mai complicată!

Cred că va fi un străin. Parcă cipriot e. Știi de ce? Ca să scap de ei. Dacă pun un român, o să se spună că va fi suspendat. Dacă pun străin, de unde îl suspenzi? E antrenor străin”, a precizat Gigi Becali.

Mai multe știri din SuperLigă: 

Duckadam a spus cine e favorită la titlu: „FCSB are un mare handicap”

„A fost ridicat de forțele de ordine” » Balaj, într-o dispută aprinsă la derby-ul Clujului: „Lipsă de respect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Martie 2023, 17:28

Probabil stă prost cu finanțurile Badea, din moment ce vrea la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

retribution
retribution  •  15 Martie 2023, 17:57
Postat de polistul68 pe 14 Martie 2023, 23:33

Amice, vezi doar partea care o vrei...ok, cu Comapgno se pare ca i va iesi...la fel cu Man...ia calculeaza un pic, daca nu ti-e prea greu..cat a costat tanase ? Calculeaza si salariul, parca 30.000 pe luna ..( cu tot cu taxe, sare de 45.000)...Coman la fel...Nedelcu ? Vana ? Cum nu a participat in cupele europene, bani a primit mai putin, doar de la Liga....si atunci, la un calcul sumar, fcsb este pe minus rau de tot...dar orgoliul (pacat mare in crestinism) il face pe marele conducator sa nu recunoasca...la ce salarii sunt, fcsb cheltuie minim 5-600.000 de euro lunar...pune si staff-ul tehnic, pe mimi, pe Argaseala, autocarul, soferul, magazinerul, contabila, doctorul, masorii, femeia de servici, chiria terenului de joc...salvarea, pompierii, stewarzii...si vezi la ce suma ajungi. Dar va palce sa va laudati cu 2 transferuri BUNE in 4 ani...vorba olteanului, nu mi-e ciuda ca m-ai batut de mi-ai rupt oasele...mi-e ciuda ca m-ai scuipat.

tu esti detasat cel mai p*(&^(st user de pe gsp. esti primul si singurul user care crede ca Steaua din liga 1 ar fi pe minus. daca eram pe minus pleca becali de mult. kfr este pe minus cu vreo 30 de milioane de euro,oficial. pai pe tanase am luat 3,5 milioane de euro,pe morutan vreo 5,7 milioane de euro,pe man 13 milioane de euro,pe benzar am luat 2 milioane de euro si pe budescu am incasat 2,5 milioane de euro cand a plecat la arabi(si asta doar in ultimi 4 ani cum ai spus tu si doar cei pe care am obtinut peste un 2 milioane de euro) iar de cheltuit lunar cu salarii si tot ce tine de echipe,ajunge la 500-600 de mii de euro cu totul.deci vreo 6,5 milioane de euro anual,din care 3,3 milioane de euro au venit de la televiziuni si vreo 2-3 milioane de euro de la sponsori si vanzari de bilete.iar din vanzari de jucatori si europa am scos zeci de milioane.cum naiba safim pe minus cand suntem cu zeci de milioane de euro pe plus.

retribution
retribution  •  15 Martie 2023, 17:56
Postat de .kuba.. pe 15 Martie 2023, 07:54

Scade 20% cat are Mititelu si vezi cu ce mai ramane mea cici :))))

cine te-a mintit ca a ramas mititelu cu 20%? a ramas cu promisiune ca nu o sa joace impotriva clonei craiovei. doar atat. mai ramane sa ne spui ca nici macar nu l-a vandut.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează