FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO „Kaizerul” Lupescu pune presiune pe acționarii dinamoviști: „Investiți, aduceți jucători!”

Ionuț Lupescu +37   FOTO
Ionuț Lupescu

Articol de , , - Publicat marti, 18 iulie 2023 09:28 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 11:45

Ionuț Lupescu (54 de ani), legendă a lui Dinamo, a comentat înfrângerea „câinilor” din prima etapă de campionat, 0-2 cu CS Universitatea.

La primul meci oficial după revenirea în SuperLigă, Dinamo a cedat în fața uneia dintre pretendentele la titlu, Universitatea Craiova, care a câștigat la București cu 2-0.

„Kaizerul” Ionuț Lupescu, legendă a lui Dinamo, a fost prezent la meci și a găsit câteva părți bune la prestația alb-roșilor. Totodată, i-a tras de mânecă pe acționari să bage mâna adânc în buzunar și să întărească lotul pe care Ovidiu Burcă îl are la dispoziție.

Pe cine a remarcat Cornel Dinu după Dinamo - CSU Craiova! La superlativ și despre Burcă: „El nu intră în acea categorie”
Dinamo - CSU Craiova 0-2
Pe cine a remarcat Cornel Dinu după Dinamo - CSU Craiova! La superlativ și despre Burcă: „El nu intră în acea categorie”

Ionuț Lupescu pune presiune pe acționarii lui Dinamo: „Să găsească soluții!”

„În prima repriză nu s-a văzut o diferență între o nou-promovată și Craiova. Cred că am reușit destul de bine să menținem un joc bun. În repriza a doua dacă am fi marcat din penalty poate ar fi fost egal, ceea ce ar fi fost foarte bine pentru noi.

Se vede diferența între Liga 2 și Liga 1. Craiova, cu toate că nu a făcut un meci foarte bun, are jucători mai cu experiență. Eu cred că băieții încearcă tot ce depinde de ei, să joace cât se poate de bine, dar cred că Ovidiu Burcă mai are nevoie de întăriri. Sper ca cei din conducere să găsească soluții să mai aducem câțiva jucători pentru acest campionat”, a precizat Lupescu.

Întrebat ce obiectiv ar trebui să-și fixeze Dinamo în acest prim an de SuperLigă, Lupescu a răspuns:

„Eu m-aș bucura să rămânem în Liga 1. Dacă vom fi o echipă care promovează și apoi retrogradează... nu e bine să te obișnuiești cu retrogradarea, Dinamo merită mult mai mult. Dar depinde foarte mult de conducători, ca ei să investească”.

VIDEO Dinamo - CSU Craiova, penalty executat slab de Bani

Mai multe știri despre Dinamo - Universitatea Craiova:

Ivan nu s-a ferit de cuvinte: „Nu mă simt bine!”

Rotaru a mers la vestiar după victoria cu Dinamo: „Atât ne-a zis, nimic mai mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Xzencumhim
Xzencumhim  •  18 Iulie 2023, 13:55

Sa ne lase circarul asta in pace si toate legendele care mai *** de dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Trotsky
Trotsky  •  18 Iulie 2023, 12:13
Postat de corectorul pe 18 Iulie 2023, 11:18

Copii, lasati fotbalistii legendari pt un club sa analizeze si sa vorbeasca despre situatia clubului lor! Si categoric nu incercati sa emiteti judecati de valoare cu prvire la cei care au construit Dinamo, adica „legendele” care se confunda cu Dinamo. Fara fostii fotbalisti, precum Lupescu etc., istoria si palmaresul lui Dinamo nu existau. Ei si-au castigat dreptul sa vorbeasca orice despre Dinamo, intrucat ei sunt Dinamo, ei eu construit ceea ce voi/noi ati/am iubit, iubiti/m si veti/vom iubi mereu. Fara ei, fara trecutul lor la Dinamo, acum vorbeati despre Dvoluntari, Dmotru, Dchindia etc., adica o echipa fara istorie si identitate sportiva. Si da, Dinamo nu se poate salva acum prin prezenta in conducere a unei „legende dinamoviste”, cat prin investitori potenti financiar, din simplul motiv ca Dinamo nu poate iesi din insolventa (doar) cu un management sportiv (ceea ce ar putea asigura Lupescu), ci cu investitii care, in primul rand, sa acopere datoriile, iar apoi sa dezvolte clubul (investitii in jucatori si infrastructura).

Nu este chiar așa, Lupescu ca și celelalte fost glorii trebuie respectate, DAR să nu uităm că la greu au fugit ca potârnichile.

Trotsky
Trotsky  •  18 Iulie 2023, 11:48

Ce ușor este să vorbești de banii altora! Nu ai fost alături de noi la greu, ramai sănătos cu Badea & Co!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează