FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, sub control judiciar » De ce e acuzat patronul lui Dinamo

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 17:36

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a fost pus sub control judiciar de către procurori, fiind acuzat de bancrută frauduloasă.

Această acuzație vine în urma ieșirii din insolvență a formației pe care o conduce, informează Digi24. Parchetul București a făcut percheziții la trei societăți ale omului de afaceri, la începutul acestei luni.

Negoiță e acuzat că ar fi ascuns active în valoare de 18 milioane de lei când a făcut planul de reorganizare a clubului.

"Eu n-am văzut nimic în neregulă la Dinamo în legătură cu insolvența. Firmele de specialitate s-au ocupat de insolvență. Consiliul de Administrație și-a încetat activitatea și n-a mai semnat nimic. Administratorul judiciar semna tot. Negoiță regretă intrarea în fotbal pentru că a cheltuit mulți bani, nu pentru că a scos echipa din insolvență", a declarat Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, la TV Dolce Sport.

FRAŢII NEGOIŢĂ MAI AU UN DOSAR

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel a mai făcut în septembrie 2016 o serie de percheziţii la firmele fraţilor Negoiţă. În acel dosar, cei doi erau acuzaţi de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri şi de rambursări ilegale de TVA. Prejudiciul era estimat la 5 milioane de euro. Dosarul se află în lucru la Parchet şi la DNA.

Citește și: A ASCUNS SĂFTICA? Negoiță ar fi înstrăinat un teren valoros înainte de intrarea în insolvenţă a lui Dinamo pentru a-l feri de ochii creditorilor

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (113)
balauru48
balauru48  •  23 Februarie 2017, 22:01

Ce bucurie pe gigisti :))))

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Februarie 2017, 21:02

Hai, pa, sunteti ***, ati sters comentariul omului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Februarie 2017, 20:53
Postat de grandetorito pe 23 Februarie 2017, 20:46

Doar pe prosti in supara adevarul... Mai mult nu mai zic... ca se supara :)

Hahaha..asta-i culmea, hai sa fugim de aici, nu merita.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează