FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA

Ionuț Popa, show total! De ce a fost sunat de Alexandru Arșinel, pentru ce îi mulțumește lui Ioanițoaia și cum a convins un jucător să vină: "Îl păcălim până învață limba română"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 21:27

Ionuț Popa și-a amintit, după victoria cu 4-3 în fața celor de la CFR Cluj, de editorialul scris de Ovidiu Ioanițoaia în luna mai a acestui an, când directorul Gazetei Sporturilor îl lăuda pe antrenorul bănățenilor.

"Aud tot mai mulţi oameni care mă consideră antrenorul anului, mă sperie un pic. Nu ştiu cum este, nu am fost niciodată. Oricum , editorialul lui Ovidiu Ioanițoaia l-am pus în ramă", a declarat Ionuț Popa la Radio Sport 1.

"M-a sunat actorul Alexandru Arșinel"

Tehnicianul timișorenilor spune că a primit un telefon de la actorul Alexandru Arșinel după tumba pe care Popa a făcut-o la scorul de 4-0 în meciul cu CFR și vorbește despre modul în care își motivează jucătorii.

"Dimineaţă, la ora 10.00 am primit şi un telefon de la actorul Alexandru Arşinel, care mi-a propus un rol la teatrul Tănase după tumba făcută la 4-0. După această tumbă, soţia mi-a spus că nu doar eu m-am dat peste cap, dar şi echipa. Le-am propus un pariu băieţilor mei: dacă iau 4 puncte din două meciuri le dau 3 zile libere acum în această perioada, dacă iau 6 le dau 5 zile libere.

Acesta a fost modul meu de a motiva echipa. Mă bucură că dintre toți, 18 au refuzat zilele libere şi joacă într-un amical marţi. Probabil faptul că sunt sincer cu ei mă ajută să-i am motivați. Le-am spus că dacă îmi vorbesc toată ziua de bani, să mă lase în pace, dar şi eu sunt corect cu ei.

Dacă fac trei victorii la rând, cu cea de la Dinamo, promit că merg în play-off. Am mai trăit asemenea meciuri. Chiar la Timişoara eram cu UTA şi am câştigat de la 0-3, iar la Albă Iulia, conduceam cu 3-0, dar în ultimul sfert de ora am luat 4 goluri toate cu capul. După aceste rezultate îl lefteresc pe finul meu care la fiecare victorie e nevoit să plătească mesele", a adăugat Ionuț Popa.

"Săptămâna aceasta o să mai cumpărăm un jucator. De unde avem bani? Păi nu prea avem, dar dacă e străin îl mai păcălim până învaţă limba" Ionuț Popa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ioan.h
ioan.h  •  28 August 2017, 10:08
Postat de gigi_becali_4 pe 28 August 2017, 03:42

Ai imvatat asa repede limba romana si ai aflat ca te pacaleau cu banii ? :))

Bai Gigica , de unde ai scos "imvata" ca-n limba romana nu-i ! "m" se pune inainte de "b" sau "p". Adica ... impleticit ... sau *** ! Lasa-i pe altii sa scrie... ca te faci de rusine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  28 August 2017, 03:42
Postat de Gheorghe Bârzã pe 27 August 2017, 22:19

Bv Ionut de Popa esti un circar cu noroc la echipele care le antrenezi.Du-te la Arsinel ca le ai.Lasa fotbalul pentru oameni normali la cap.

Ai imvatat asa repede limba romana si ai aflat ca te pacaleau cu banii ? :))

10209701970366641
Ghizdavescu Marian  •  28 August 2017, 03:38

Auzi Gheorghe ești un dobitoace sa vorbești așa despre un om cu nivel mai mare decât tine,nu știu pt ce te-ai obosit dacă nu ești suporter ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează