FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ipoteză-șoc înainte de FCSB - CFR » S-a autopropus Arlauskis? » "Mai mult nu zic" + ce zice Becali despre Băluță

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 22:22

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lăsat să se înțeleagă că Giedrius Arlauskis, portar la CFR Cluj, s-ar fi autopropus la echipa sa după ce Florin Niță a plecat la Sparta Praga. De asemenea, lasă poarta deschisă și pentru Alexandru Băluță, a cărui clauză de reziliere nu crede că s-a mărit. 

"Eu niciodată nu fac lucruri neregulamentare. Dacă nu vine ceva din partea lor, a impresarilor, a părinților sau chiar de la ei, nu fac niciodată afirmații. Ca să merg mai departe.

Nici prin gând nu mi-a trecut de Arlauskis dacă nu venea din partea lor. Poate că s-a autopropus direct. Nu mai țin minte. Și gata, vă rog! Apoi iar îmi zic că destabilizez. Spun adevărul la TV. Dacă nu le convine, să nu mai spună.

Ce e mare lucru dacă spui adevărul. Mai mult nu vă zic! Băluță a spus cu gura lui că în continuare clauza e 3 milioane. Eu zic că e dublu mai bine la FCSB decât la Craiova. Stai să vedem dacă este așa", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 13:15

Face ce face si indarjeste pe toata lumea impotriva lui.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 13:14
Postat de hermesvenus pe 07 Februarie 2018, 09:50

Nevertebratior , e mare frica de CFR CLUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si de Craiova.

513010058870127
Pop Vasile  •  07 Februarie 2018, 10:31
Postat de Thomas Robert pe 06 Februarie 2018, 23:09

Actiunea Ramniceanu 2. Toti portarii il suna pe iaurgiu. Dar procurorii aia care se ocupa de dosarul Avicola Iasi cand au de gand sa-l sune pe cuvios?

Acei procurori de care spui mai asteapta putin ... Azi-miine fapta se prescrie , apoi isi va aduce aminte cineva si de cioban dar va fi prea tirziu . Este la moda sa se intimple asa ceva la noi in tara .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează