FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ironia lui Mihai Stoica la adresa CFR-ului, după finalul turului: "Acel moment când ești informat de asta" :)

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 22:35

După 13 etape scurse din acest sezon de Liga 1, distanța dintre CFR Cluj și FCSB este de 4 puncte. Ardelenii sunt lideri, cu 32 de puncte, în timp ce vicecampioana e pe 2, cu 28.

Războiul dintre cele două contracandidate la titlu a persistat pe parcursul acestor 13 etape, deciziile luate de arbitrii la meciurile celor două fiind de cele mai multe ori principalul motiv.

Mihai Stoica nu ratează nicio ocazie să-i ironizeze pe rivalii de la CFR, azi postând pe pagina de Facebook o glumă referitoare la inițialele clubului clujean.

”Acel moment în care ești informat că CFR înseamnă Clubul de Fotbal Rigore (n.r penalty)", a scris MM pe contul său de Facebook.

mm stoica

Clasamentul final al turului:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
daniaania
daniaania  •  04 Octombrie 2017, 14:09

Oare chiar mai conteaza ce zice acest personaj de can-can? Si ei au primit penalty-uri in ultimul meci cam aiurea date, de ce nu zice nimic??? Presiunea pe arbitrii se vede deja.Este un joc de culise tot stil mititica invatat.

adianghelescu
adianghelescu  •  03 Octombrie 2017, 14:00
Postat de xpslx pe 03 Octombrie 2017, 09:38

Cum de ce?Ce stie sa faca je se pe inafara de can-can si `articole` cu puscariasi?Fara astia,s-ar desfinta a doua zi.Nimeni de acolo nu-i in stare sa faca/scrie un articol strict legat de sport si mai ales impartial.Daca mai citesti si prin vestitul blog al gsp-ului,iti dai seama ca fiecare are ceva cu cineva .

corect de exemplu au preluat trunchiat o stire din fotbalul englez ca printre cei mai slabi atacanti in fotbalul englez au fost raducioiu si viorel moldovan acoperind cu noroi intreaga cariera a acestor fotbalisti numai sa fie pe placul ciobanului si al ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

987582911275137
Florin Serban  •  03 Octombrie 2017, 13:45

Ambele echipe au primit 6 penalty-uri. Mimi stoica penibil ca de obicei. Ce sa te astepti de la un puscarias.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează