FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a respins, dar Ongenda a primit ofertă IMEDIAT din Superliga: „Am telefonul deschis non-stop”

Hervin Ongenda, stânga, foto: GSP +38   FOTO
Hervin Ongenda, stânga, foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 10:27 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 10:37

Hervin Ongenda a părăsit Rapidul, după doar 4 meciuri jucate în Giulești, dar este dorit cu insistență de Valeriu Iftime la FC Botoșani, fosta lui echipă din Superliga. 

  • Mijlocaș ofensiv în vârstă de 27 de ani, Ongenda a evoluat în două mandate la FC Botoșani, pentru care a strâns mai mult de 100 de meciuri. 
„Atunci să închidem prăvălia!” » Panduru, scandalizat înainte de Kosovo - România: „N-am înțeles nimic”
KOSOVO - ROMÂNIA
„Atunci să închidem prăvălia!” » Panduru, scandalizat înainte de Kosovo - România: „N-am înțeles nimic”

Valeriu Iftime: „Ușa mea de la echipă este deschisă pentru Ongenda la orice oră”

„Ongenda este unul dintre copiii mei de suflet. Țin foarte mult la acest jucător și vă pot confirma că am discutat cu el și i-am făcut deja o ofertă de revenire la FC Botoșani. Mi-a spus că acum se află în vacanță, dar o să ne dea un răspuns cât mai repede. Noi ne reunim azi și avem nevoie ca el să ne dea un răspuns cât mai rapid, deoarece am vrea să facem cu el o pregătire cât mai bună.

Eu unul l-am ofertat pe Hervin Ongenda și înainte să semneze cu Rapid, nu doar acum. M-am deplasat personal la Paris și am discutat cu el. I-am spus încă de atunci că un transfer în Giulești nu îl va ajuta deloc, deoarece la Rapid nu stă nimeni după el să își reintre în formă. Din păcate pentru el s-a dus în Giulești și nu i-a ieșit cum și-a dorit. Dar sper să accepte acum o revenire la Botoșani deoarece noi îl știm cel mai bine pe el. Ușa mea de la echipă este deschisă pentru Ongenda la orice oră, iar telefonul meu stă deschis non stop și așteapt răspunsul de la el.

Cred că o să ne mai despărțim de maximum trei jucători. Roman o să rămână și el în club după retragere. Iar cu Mailat discuțiile pentru transfer sunt avansate. Sunt trei echipe interesate de el, iar prețul de transfer este de 1 milion. Echipa care este cea mai aporape să parafeze transferul trebuie să se înțeleagă și cu Mailat la salariu”, a explicat Valeriu Iftime pentru ProSport.

Rapid l-a respins, dar Ongenda a primit ofertă IMEDIAT din Superliga: „Am telefonul deschis non-stop”
Hervin Ongenda, foto: Imago

Doi titulari de la Rapid și-au prelungit contractele cu trupa din Giulești

Fundașul dreapta al Rapidului, Răzvan Onea (25 de ani), și-a prelungit contractul cu gruparea din cartierul Giulești.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, fundașul vișiniilor a semnat un nou contract, valabil pe două sezoane, cu giuleștenii. Înțelegerea anterioară a lui Răzvan Onea cu Rapid expira în această lună, pe data de 30 iunie.

Răzvan Onea a ajuns la Rapid în ianuarie 2022, de la Poli Iași, în schimbul sumei de 100.000 de euro. A adunat 41 de meciuri într-un sezon și jumătate în Giulești, reușind să marcheze un gol și să dea 3 pase de gol.

În actuala stagiune, una în care a fost preponderent titular, Onea a bifat 35 de meciuri în tricoul Rapidului. A punctat o dată și a pasat decisiv în 3 rânduri. Cine este celălalt jucător de la Rapid care a semnat prelungirea. 

Citește și alte știri despre Rapid: 

MM Stoica laudă ținta Rapidului din mercato: „E foarte interesant! Am fost apropiat de el”

Marius Șumudică a citit în direct mesajul primit de la Rapid: „Nu este normal! Mă doare!” + Contrat imediat: „Nici ce ai făcut tu nu este corect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  16 Iunie 2023, 14:03

bine ca nu l-a luat Gigi, ca se pacalea si cu asta. El nu e fotbalsit de locurile 1-6

Victor2023
Victor2023  •  16 Iunie 2023, 13:50

Stim prima retrogradata: FC Botosani!

DMA87
DMA87  •  16 Iunie 2023, 13:30

Baftă multă în încercarea disperată a Botosaniului de a scăpa de la retrogradare cu "marele" antrenor, Marius Croitoru.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează