FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 2-1

VIDEO Jean Vlădoiu nu a fost impresionat de FCSB, dar a simțit jucătorul-problemă: „Le-am zis de când l-am văzut” + pe cine propune la națională

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Jean Vlădoiu, președintele clubului piteștean, crede că formația lui ar fi meritat mai mult astăzi. +19   FOTO
FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Jean Vlădoiu, președintele clubului piteștean, crede că formația lui ar fi meritat mai mult astăzi.

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 23:16 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 00:42

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Jean Vlădoiu, președintele clubului piteștean, crede că formația lui ar fi meritat mai mult astăzi. 

„Din păcate, am avut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, dar l-am pierdut. Așa e în fotbal. Am pierdut toate cele 3 puncte. Am crezut că la 1-0 vom mai prinde un contraatac, dar asta e. 

Edi a făcut 3 schimbări, îi cunoșteam foarte bine. Mi-a fost frică Tavi Popescu. De când a intrat, le-am zis că de el mi-e cel mai frică. A făcut 3 schimbări foarte inspirate, la care ne așteptam de altfel. 

Florin Tănase despre lotul „numeros” al lui FCSB, decimată de Covid: „Glumeam între noi, ziceam că suntem Oltchim, echipă de handbal”
FCSB - FC Argeș 2-1
Florin Tănase despre lotul „numeros” al lui FCSB, decimată de Covid: „Glumeam între noi, ziceam că suntem Oltchim, echipă de handbal”

Pe mine nu m-a impresionat FCSB. Cunoșteam valoarea lotului, cunoșteam jucătorii, dar azi nu au fost în cea mai bună formă. Nu am jucat de la egal la egal, am văzut echipa Argeșului mai bună. Am văzut dorință, am văzut determinare.

Mi s-a părut că unii jucători nu au avut meciuri în picioare. FCSB rămâne una dintre favoritele la titlu. Așa i-am și tratat. Antrenorii noștri au pregătit bine meciul. Sunt probleme cu care ne prezentăm și noi, dar cel mai mult ne întristează că am pierdut 3 jucători la mijlocul terenului pentru meciul cu Botoșani”, a spus Jean Vlădoiu, după FCSB - FC Argeș 2-1. 

VIDEO Jean Vlădoiu, despre sfatul pe care i l-a dat Belodedici lui Turda

Grigore Turda, unul dintre cei mai apreciați fundași centrali din Liga 1, ar fi fost în vizorul celor de la FCSB, dar argeșenii nu sunt dispuși să îl vândă. Comparat cu Belodedici, apărătorul a primit sfaturi chiar de la dublul câștigător al Ligii Campionilor. 

Au ieșit discuții, dar nu îl vindem. Mai are multe de pus la punct. De la meci la meci trebuie să greșească cât mai puțin. Eu cred că poate ajunge și la echipa națională. Am vorbit cu Belo și mi-a zis să nu cumva să bage alunecări în 16 metri, că el nu făcea asta
- Jean Vlădoiu

Cum arată clasamentul în Liga 1, după FCSB - Farul 2-1

FCSB ajunge la 6 victorii consecutive în Liga 1 și urcă pe locul 3. Are 27 de puncte, 9 sub CFR Cluj și unul sub CS Universitatea Craiova. Formația antrenată de Edi Iordănescu are însă o restanță, în compania Farului. FC Argeș rămâne în afara play-off-ului, pe locul 9, cu 21 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Mircea Rednic: „Dinamo nu stă în Sorescu! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

Florin Tănase, revenire miraculoasă » De la glezna cât un „pepene”, la titular cu FC Argeș

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează