FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. „Jucătorii nu se mai gândesc la Dinamo, trag să prindă contracte noi” » Dezvăluiri despre problemele cauzate de restanțele financiare

Nana Falemi, fost mijlocaș la Steaua, a analizat situația de la Dinamo +22   FOTO
Nana Falemi, fost mijlocaș la Steaua, a analizat situația de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 18:56 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 19:30

Nana Falemi, fost mijlocaș la Steaua, a analizat situația de la Dinamo și a vorbit despre efectele problemelor financiare asupra jucătorilor și a rezultatelor echipe.

Falemi crede că jucătorii nu se mai gândesc la Dinamo, ci încearcă să prindă un contract bun prin evoluțiile din aceste meciuri. În plus, fostul mijlocaș este de părere că antrenorul Jerry Gane nu poate avea rezultate mai bune în aceste momente.

Falemi: „Dinamo nu poate ajunge în play-off”

„Jucătorii joacă și ca să prindă contracte. Deja unii sunt ofertați și joacă pentru contractele. fiecare încearcă să prindă un contract mai bun. Din momentul ăsta, nimeni nu trage să rămână la Dinamo, pentru că nu sunt bani.

Mulți încearcă să profite pentru faptul că Dinamo este o platformă bună, cu nume și se pot face remarcați. Deci fiecare joacă pentru viitorul său. Atmosfera din club și neîncrederea le scade jucătorilor din elan și de asta nu intră în cea mai bună formă la ora meciului.

Pe termen mediu nu pot să meargă prea mult așa din victorie în victorie. Play-off-ul este departe pentru Dinamo, iar strategia lui Gane este să ia meciurile pas cu pas cred eu.

Gane nu poate să facă minuni, dar eu nu cred că se gândesc atât de departe. Mai ales când fanii au dat bani ca echipa să ajungă la Mediaș. În condițiile astea nu poți să îți faci niște planuri prea îndepărtate, a declarat Falemi, pentru Realitatea Sportivă.

VIDEO Dumitru Dragomir dezvăluie cum ar fi câștigat spaniolii bani de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

PCH nu mai are răbdare cu Pablo Cortacero:„E un om de paie, un papagal, iar profitorii spală bani!” » Planul pentru a se răzbuna pe spanioli:o”

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close