FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

L-a enervat pe Becali după primul meci oficial la Steaua: "Am văzut cât de bun e. Dacă nu-și revine, e OUT!" » Pe cine a mai atacat Gigi după remiza din Gruia

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 11:31

După 1-1 cu CFR Cluj, Gigi Becali i-a lăudat pe Gnohere și pe Alibec, dar l-a criticat aspru pe Mihai Bălașa. În plus, patronul Stelei a spus că i-a plăcut jocul echipei și a atacat arbitrajul.

"S-a văzut că avem faze de poartă, că suntem mai periculoși. Înainte aveam posesie mai mare decât acum, dar acum, cu Alibec, avem mai multă eficiență. Alibec a inventat un gol.

Jakolis mi-a plăcut foarte tare. Reghe mi-a zis că l-a scos ca să țină de scor. Trebuia cineva proaspăt, care să alerge mult. Gnohere mi-a plăcut. Pe mine mă interesează ca atacantul să nu piardă mingea, să țină de ea. El a soluționat bine fazele. A ținut de minge, dar nu a fost ajutat.

Bălășa nu mi-a plăcut deloc. Mihai Stoica mi l-a lăudat foarte tare. Zicea «Să vezi ce jucător e Bălașa și câți bani o să luăm pe el». După meci l-am întrebat de ce jucăm cu Bălașa dacă îi avem pe Ovidiu Popescu și Enache. Stoica mi-a zis că «Stai să îl vezi. Acum nu e bine pregătit. Trebuie să se integreze ». Pe mine mă interesează să se acomodeze. Dacă nu-și revine, nu mai joacă.

Este posibil ca Bălașa să joace și fundaș central. Reghe și MM au zis că nu l-au încercat ca fundaș central pentru că ei au văzut că e foarte talentat ca fundaș drepta și să nu mai facă improvizații acolo.
Am văzut eu cât de bun fundaș dreapta e", a zis Becali la TV Sport ro.

...despre meciul cu CFR: "Mi-a lăsat o impresie bună meciul. Mai ales în primele 15 minute, când trebuia să marcăm de mai multe ori. 

Nu mai înțeleg arbitrajul. Cum se dă cartonaș galben când alunecă jucătorul? El e mare și nu s-a putut ține pe picioare după fentă. A alunecat. S-a ridicat repede. Nu a simulat. Arbitrii vor să se dea mari. Nu au calitate. Sunt tâmpenii".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
431516447010175
Nuta Radu  •  06 Februarie 2017, 18:54

Gigi ,ai facut marea gresala ca nu lai luat pe budescu si fundasul stga dar nici acum nu este prea tarziu fa un efort si adul pe budescu,daca vrei sa ei campionatul

138672209828437
Gelu Oanca  •  06 Februarie 2017, 18:34

Nu este de vina Becali ,vinovati sant jucatori care merg la fcsb si sant facuti de tot rasul , si isi bate joc patronul de jucatori ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  06 Februarie 2017, 17:53
Postat de daweroirl pe 06 Februarie 2017, 13:06

Iar au apărut prostălăii frustrati sa ne explice ce au vazut prin ochii lor infundati de atata ura si frustrare...

cE ZICETI DE FITINCAUL ASTA EXTREM DE PROST?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează