FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a reacționat după parcursul slab din play-off

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 21:46

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a reacționat la criticile venite după prestația formației sale în play-off.

Sepsi este ultima în play-off în acest moment, cu 20 de puncte. În etapa cu numărul 5 înfruntă Astra Giurgiu, iar în eventualitatea unei victorii poate urca o poziție.

Comunicatul integral al lui  Laszlo Dioszegi

„În ultimele zile am constatat o nemulțumire cu privire la performanțele echipei. Vreau să vă reamintesc că la începutul campionatului am stabilit un obiectiv: o clasare mai bună decât anul trecut. Echipa și-a depășit obiectivul și s-a calificat în playoff, un rezultat la care nu s-ar fi gândit nimeni la începutul campionatului. Să nu uităm nici faptul că 2018-2019 este doar al doilea sezon în Liga 1 din istoria Sepsi OSK.

Sunt mulțumit că echipa s-a calificat în play-off, însă o evaluare vom face la finalul sezonului împreună cu antrenorii și staff-ul echipei. În acest context, aș mai menționa că în play-off întâlnim cele mai bune echipe din țară, campioane ale României, și care sunt cu mulți pași înaintea noastră și în ceea ce privește bugetul, infrastructura sau lotul de jucători.  Asta nu înseamnă că vom contabiliza înfrângerea la fiecare meci, dar, așa cum am mai spus, trebuie să fim realiști.

Apreciez că suntem pe un drum bun, iar rezultatele echipei confirmă acest lucru, însă și în continuare trebuie să rămânem uniți, iar ca proprietar de club de fiecare dată pentru mine pe primul loc se va situa interesul echipei și al clubului

Din acest motiv fac apel la toată lumea să sprijine în continuare echipa fiindcă împreună am obținut acest rezultat extraordinar. Următorul sezon competițional va fi și mai greu pentru Sepsi OSK, dar sunt convins că și în viitor forța noastră va consta în unitate. Aceasta este cheia succesului!”, a scris Laszlo Dioszegi într-un comunicat de presă.

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

VIITORUL - CSU CRAIOVA // Dilema lui Hagi înaintea meciului, după ce și rezervele au încântat: „Pe cine las eu în afara lotului?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează