FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 0-1

EXCLUSIV / VIDEO Laszlo Dioszegi, după victoria cu CFR Cluj: „Toată țara a spus că suntem echipa lor”

Laszlo Dioszegi +41   FOTO
Laszlo Dioszegi

Articol de , - Publicat marti, 11 mai 2021 10:51 / Actualizat marti, 11 mai 2021 11:14

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a analizat, în exclusivitate pentru GSP.ro, prima victorie din istorie reușită contra lui CFR Cluj, scor 1-0 în „Gruia”.

Finanțatorul covăsnenilor spune că echipa sa a demonstrat în fața unei țări întregi că nu capitulează în fața nimănui și a vorbit despre planurile pentru sezonul viitor, unul în care Sepsi își va propune să repete parcursul din acest an.  

Laszlo Dioszegi: „Toată țara a spus că Sepsi e echipa CFR-ului”

„Victoria a fost meritată și cred că era timpul să câștigăm și noi cu CFR Cluj. Chiar dacă au fost multe speculații legate de Sepsi, nimic nu e adevărat. Cât timp eu și colegii mei suntem aici, Sepsi nu va vinde și nu va cumpăra niciun meci! Se poate întâmpla ca unii jucători să facă unele lucruri necurate, dar noi nu vom cumpăra sau vinde niciodată vreun meci. 

E o oportunitate mare să luptăm pentru locul 3. A venit momentul să arătăm lumii întregi că suntem o echipă care luptă numai și numai pe teren. Toată țara a spus că Sepsi e echipa CFR-ului. Mă încântă ardoarea cu care Sepsi a luptat cu CFR. Am arătat pentru totdeauna că Sepsi joacă meciuri curate. Noi, cei din conducere, ne dăm toată viața pentru echipă, care înseamnă totul pentru noi. 

Am ajuns în vârful aisbergului și cred că e arhisuficient. Să nu visăm la titlu, e prea mult. Sper că și anul viitor ne vom lupta la locurile 3-4, dar nici la anul nu vom avea bani pentru a lua titlul. Nu poți câștiga titlul fără 10 milioane de euro, iar noi avem bugetul de 5-6 milioane. Dar de ce să nu visăm la locul 3?”, a spus Dioszegi, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Rachid Bouhenna nu a respectat clubul nostru. E normal că l-am scos din lot și se vede. Nici nu va mai juca în meciurile rămase - Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - Sepsi 0-1

+37 FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Încă o teorie a conspirației lansată în Liga 1: „Dacă CFR se încurcă, FCSB va pierde și ea. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”

EXCLUSIV Iordănescu jr. și Petrea, făcuți praf în direct: „Două mascote de antrenori! E o tragedie că unul dintre ei va lua titlul”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
389767441538495
Tudor Petrascu  •  11 Mai 2021, 17:04
Postat de observator_ipohondru pe 11 Mai 2021, 14:23

Nu, n-ati fost! Nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va miroase.

E o oftica in patria romanilor verzi, se pare, ca un orasel in care populatia de cca 55000 din care 45000 maghiari are echipa de play-off. Ce conteaza ca acolo joaca Stefanescu, Petrila, Golofca, Stefan, Mitrea, Tincu, Dumitrescu, Paun, Purece, Dumiter, Dragomir, ca antrenor e Grozavu si ceva director e Svaiter - in mintea roverzilor e echipa coloanei a cincea, strecurata in campionat de forte oculte. Poa' sa spuna Dioszegi ce-o vrea, se gasesc intonatii in vocea lui care tradeaza lucruri necurate.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  11 Mai 2021, 14:23

Nu, n-ati fost! Nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va miroase.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close