FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lazăr, Bornescu şi Răduţă, trimişi acasă de Răzvan înainte de antrenament

Imagini de la primul antrenament al Rapidului sub comanda lui Răzvan Lucescu +12   FOTO
Imagini de la primul antrenament al Rapidului sub comanda lui Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 20:59

Cu doar 15 minute înainte de antrenamentul de astăzi al echipei, lotul rapidist s-a împuţinat cu trei jucători.

Mijlocaşul Costin Lazar, portarul Mircea Bornescu şi tînărul atacant Lucian Răduţă au fost înştiinţaţi de antrenorul Răzvan Lucescu că nu se află în calculele sale pentru sezonul viitor, aceştia părăsind terenul de antrenament foarte supăraţi.

Bornescu şi Lazăr au plecat împreună, cu maşina mijlocaşului, demarînd în trombă. Răduţă a plecat singur.  Răzvan Lucescu i-a transmis atacantului că nu mai are nevoie de el, în vreme ce situaţiile lui Lazăr şi Bornescu sînt ceva mai complicate, din cauza incertitudinilor contractuale. Se pare că pînă la soluţionarea acestora, antrenor Rapidului a ales să nu se bazeze pe doi fotbalişti care au fost foarte importanţi pentru giuleşteni în stagiunea precedentă.

Dinu Gheorghe a vorbit zilele trecute despre situaţia mijlocaşului Costin Lazăr: "Trebuie să înţeleagă că dacă va accepta contractul oferit de noi, va deveni cel mai bine plătit jucător al nostru. Noi îl vrem în continuare, aşteptăm, dar totul are o limită."

Dinamo vrea să profite de schimbările de la Rapid şi face iar presing să-l aducă pe ”Pepe” Bornescu. "Cîinii" oferă bani, plus 50 la sută din drepturile federative ale lui Ştefan Grigorie.

21 de meciuri a jucat sezonul trecut Bornescu pentru Rapid în toate competiţiile, avînd 5,90 media notelor din Gazetă. Lazăr are 25 de meciuri bifate

Lucescu, ajutat de secunzii Marian Rada şi Cristian Petre, a condus o şedinţă de pregătire la care au participat: Herea, Pancu, Apostol, Roman, N. Grigore, Deac, Grigorie, Sburlea, Dobroiu, Coman, Drăghia, Straton şi cinci jucători de la tineret: Al. Ioniţă, Ciolacu, Dăescu, Martin şi Ad. Grigore.

Niciunul dintre jucătorii străini din lotul Rapidului nu a fost prezent la reunire, urmând să vină pe parcursul zilelor următoare, iar fotbaliştii convocaţi la turneul naţionalei din America de Sud vor reveni la echipă în 24 iunie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
bartales64
bartales64  •  16 Iunie 2011, 21:45

simbolul \\Stelei este -Lacatus -o cioara borata iar acum este Banel , iai la caini cei spurcati este -Giani Kirita -o petarda neagra , asa ca mai du-te -n gura mwti

babausk
babausk  •  14 Iunie 2011, 22:18
Postat de laur_popica pe 13 Iunie 2011, 22:20

lucescu greseste cu raduta. e mult mai fotbalist decat cassio si are salariu mult mai mic. coman jumatate de sezon va fi accidentat si nu isi merita banii. ar trebui sa plece grigore, grigorie, bornescu si coman. lazar ar fi bine sa ramana dar dragoste cu sila nu se poate

ce conteaza asta ? Lucescu este miezul din .... si el vrea sa castige tot ce se poate anul asta [ adica nimic] pacat ca nu da sansa si celor tineri cum sunt pivnicerul, grigore,daescu,vasilica,udrescu. in schimb ii baga pe aia cu pile . ciuciulacu asta de abia alearga despre martin nu mai vorbesc zici ca are picioarele rupte ,derbedeul ala de dobroiu e de patru ani in lotul echipei mari si ???? nimic

alex.alex
alex.alex  •  14 Iunie 2011, 16:54
Postat de dansulnorilor pe 13 Iunie 2011, 19:45

Daca scapau de Coman de anul trecut, era mult mai bine acum, Bornescu il depaseste la toate capitolele. Pacat, sper sa-si gaseasca o echipa de top, pentru ca merita...

sa plece coman nu Bornescu .... aa dar am uitat ca este finu lui lucescu , care se tine de nepotisme

Vezi toate comentariile (42)
Comentează