FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CLINCENI

CHINDIA - CLINCENI 3-1 » Ilie Poenaru, critic la adresa propriilor fotbaliști: „Facem eu și Dună vizita medicală, arătăm mult mai bine decât anumiți jucători!”

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 20:20 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 12:21

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a comentat înfrângerea echipei sale de astăzi, scor 1-3 cu Chindia Târgoviște.

Poenaru și-a „urecheat” elevii și a făcut o glumă amară, spunând că el și Marin Dună ar putea evolua mai bine decât unii dintre aceștia!

„Explicaţiile le aştept şi eu de la jucători, pentru că nu au venit pregătiţi pentru acest meci. Am avut foarte mare încredere, dar se pare că m-am înşelat. Se pare că jucătorii s-au văzut cu sacii în căruţă şi au venit total nepregătiţi pentru acest meci.

Deja de câteva zile m-am trezit şi eu şi Dună (n.red. Marin Dună, antrenorul principal din acte al echipei) ... E posibil să facem şi noi vizita medicală. I-am spus lui Dună să îşi ia un spray să se vopsească puţin, ca să pară şi el puţin mai tânăr. La felul cum se prezintă anumiţi jucători prin echipă, cred că 15-20 de minute noi arătăm mult mai bine”, a spus antrenorul, la TV Telekom Sport.

Apar nişte probleme şi noi nu ştim ce măsuri să luăm şi sper să pună la punct un plan sănătos, un plan pe care să îl respectăm cu stricteţe şi fiecare dacă greşeşte să plătească. Să ne asumăm aceste lucruri şi să avem continuitate, pentru că aşa nu poţi, stai să joci un meci, joci un meci la două săptămâni. Nu e ok, nu e sănătos pentru fotbal - Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marius Șumudică lansează o ipoteză-șoc pentru fanii FCSB: „Gigi Becali o să fugă!”

Pierde Astra meciul cu Craiova la „masa verde”? Ce spun oficialii LPF: „Dacă vor sta 5 zile în izolare, meciul nu se va putea disputa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
atrocitus
atrocitus  •  29 Iulie 2020, 20:33

ia spune bah penare,de ce naibi ai batut pe iasi? mai bine pierdeai cu iasi si bateai chindia. in finesper ca,chindia sa faca ceva cu astea 3 puncte si sa bata tur-retur pe vitan barzesti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează