FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI GALBEN-VERZII VOR ÎNCASA UN MILION DE DOLARI, WESLEY - DUBLU

Liga 1 a rămas fără cel mai bun străin din istorie » Al Hilal îi dă lui Wesley un salariu de 4 ori mai mare!

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 iulie 2012 09:51

Cel mai bun fotbalist străin din istoria Ligii 1 a fost vîndut ieri la Al Hilal (Arabia Saudită)


Moldovenii au rămas fără jucătorul determinant al ultimelor 3 sezoane şi jumătate! Wesley Lopes (32 de ani în noiembrie), cel care a înscris nu mai puţin de 37 de goluri în 44 de meciuri în toate competiţiile din stagiunea trecută, a lăsat România pentru Arabia Saudită. Şi a trecut de la un salariu anual de 400.000 de euro la Vaslui la unul de 2.000.000 de dolari la Al Hilal.

Contractul fabulos propus brazilianului a şi fost principalul motiv pentru care Adrian Porumboiu nu s-a putut opune tranzacţiei: "Saudiţii i-au făcut o ofertă absolut incredibilă, nu puteam să-mi bat joc de el şi să-l ţin cu forţa aici". Din vînzarea lui Wesley, galben-verzii se aleg cu un milion de dolari, exact cît plătiseră pe el în ianuarie 2009, cînd l-au luat de la Leixoes.

Aseară, sud-americanul şi-a luat "La revedere!" de la de-acum foştii coechipieri, cărora le-a transmis un mesaj scurt: "Vara viitoare vreau să vin din nou la Vaslui şi să sărbătoresc alături de voi cîştigarea campionatului!".

61 de goluri a marcat Wesley doar în Liga 1, în 113 meciuri, fiind stranierul cu cele mai multe reuşite din istoria primei divizii. Pe doi e Kapetanos, 40 de goluri în 96 de partide, iar pe 3, Demollari (36 în 100 de jocuri)

"Sînmărtean va fi de-acum dirijorul nostru. Iar noul Wesley poartă numele de Nicolae Stanciu!"
Adrian Porumboiu, finanţator Vaslui

"Pentru mine, e cea mai fericită zi din anul 2012! Fără Wesley, Vasluiul nu mai are nici o şansă la titlu în faţa Stelei!"
Gigi Becali, patron Steaua

A venit şi Markovici
Vasluienii au mai bifat ieri încă o achiziţie, a 19-a din această vară: l-au luat pe Zoran Markovici, de la Gaz Metan, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Fundaşul sîrb în vîrstă de 25 de ani a semnat un acord pentru următoarele 3 sezoane şi va avea un salariu de 150.000 de euro. Pe lîngă Markovici, la Vaslui a venit în probe şi Ioan Mera (25 de ani). Stoperul e liber de contract după despărţirea de Poli Timişoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
mgexpert
mgexpert  •  26 Iulie 2012, 17:33

nea'Adi, l-ai dat pe şi pe El-Zorab.. - o mie de ţechini primeşti ? - o paşă, cât de darnic eşti !...:))

viorel_galati
viorel_galati  •  26 Iulie 2012, 15:43

anul*.. scuzati:D

viorel_galati
viorel_galati  •  26 Iulie 2012, 15:43

Foarte interesant de urmarit cat va afecta randamentul echipei!! Oricum se va resimti lipsa lui.. Pacat totusi... Pentru reusita vasluiului in europa... Abul asta macar.. Are totusi 32 de ani..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează