FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură pentru Becali! Încă un mesaj clar pentru patronul FCSB: "Nu-l dăm nici pentru 1 milion de euro! Și nici el nu vrea să plece"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 09:37

La conferința de prezentare a lui Mihai Teja, Gigi Becali a anunțat că va discuta cu agentul lui Ibrahima Tandia și că vrea să îl transfere pe jucătorul lui Sepsi.

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi, s-a aratat deranjat de declarațiile lui Becali și a pus că atacantul Ibrahima Tandia, 25 de ani, are șanse mici să ajungă la FCSB.

"Gigi poate să spună ce vrea pentru că nu are nicio funcţie la club. Dar nu mi se pare normal ce a vorbit! Dacă era interesat, trebuia să fi luat legătura cu preşedinte clubului. Nu a existat nicio discuţie cu nimeni de la noi din club. Din ce ştiu nu s-a discutat nici cu impresarul lui Tandia.

Foarte important este că va rămâne jucătorul nostru. Trebuie să vrea şi jucătorul să se transfere și să vrea şi clubul. Tandia va rămâne jucătorul nostru. El este un băiat serios și se simte bine la Sfântu Gheorghe. Nu vrem să plece în acest moment! Nu există niciun preţ pentru el. Nici măcar pentru 1 milion de euro nu ar pleca. Sunt cluburi interesate de fotbalist, dar oficial nu există nicio ofertă. Sunt cluburi şi din Liga I care îl doresc", a declarat Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

Tandia este om de bază la Sepsi, bifând 20 de meciuri și marcând 8 goluri. Acesta mai are contract cu formația din Sfântu Gheorghe doar până în iunie 2019, iar de la 1 ianuarie poate semna cu orice echipă.

550.000 €este suma la care este cotat Tandia pe transfermarkt

De-a lungul carierei, Tandia a mai jucat la Sochaux, Caen, Deportivo Alaves B și FC Tours.

Citește și:

Refuz categoric pentru Becali » Jucătorul de la Viitorul dorit cu insistență are alte planuri: "Asta îmi doresc"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
bratia2003
bratia2003  •  29 Decembrie 2018, 17:29

Cam tarziu v-ati dat seama de manevrele lu i ***. El doreste anumiti jucatori cu oarece valoare pentru a-i vinde la alte echipe. Daca prinde si un "peste" mare il pastreaza pentru el. In plus slabeste si echipele de la care acestia provin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi67
adi67  •  29 Decembrie 2018, 16:41
Postat de alexxxander pe 29 Decembrie 2018, 14:18

Asta ti se potriveste tie: „Una dintre trăsăturile cele mai pregnante după care se poate recunoaşte un fanatic este năzuinţa lui fierbinte de a te schimba în aşa fel încât să devii şi tu ca el. Să te convingă că trebuie să-ţi schimbi neântârizat părerile. Fanaticul nu vrea câtuşi de puţin să existe vreo deosebire între oameni. Dorinţa lui e să fim cu toţii «ca unul»”. Citeşte întreaga ştire: Tolo: Dragi fanatici care detestați săracii, pesediștii, useriștii, peneliștii, minoritățile „care ne strică fetele și băieții” și rromii „care fură”:))))))

Sunt rapidist sau ...cine mai stie ce sunt ...Dar FCSB=Steaua ...Altfel, pe cine sa mai injur ? Intreaba-l tu pe ala din Cluj ce legatura are CFR cu anul 1912 sau U Cluj cu "Sepcile rosii" ?

mioriticul
mioriticul  •  29 Decembrie 2018, 16:21

Vezi toate comentariile (103)
Comentează