FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 2-3

Lucescu acuză arbitrajul: "Deac a fost eliminat gratuit şi am avut penalty la Teixeira" :X

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 decembrie 2011 23:20

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs la partida cîştigată de giuleşteni la Vaslui, scor 3-2. Vezi aici o galerie foto de la meci!

"A fost un meci destul de greu din cauza erorilor de arbitraj. Eliminare gratuită la Deac şi penalty incontestabil la Teixeira. S-a îngreunat un meci pe care îl controlam fără probleme.

Am debutat modest, permiţînd Vasluiului să marcheze. Dar am reuşit să revenim şi să avem avantaj la pauză. Ne mulţumeam pe final şi cu 2-2. Le-am spus jucătorilor că am venit să cîştigăm, dar ne-am fi mulţumit şi cu o remiză. Am cîştigat pentru că aşa a vrut Dumnezeu şi că am meritat. Se cîştigă foarte greu la Vaslui, se joacă un fotbal agresiv, dincolo de limitele normalului. Astfel de meciuri te întăresc.

Un cartonaş jenant la Deac, s-a întîmplat totul în faţa mea. Am vorbit la pauză cu Deac, i-am spus că va fi vînat. Am convenit că îl voi schimba după 10 minute, simţea şi el că va fi eliminat", a spus Răzvan Lucescu la "Fanatik Show", pe DigiSport.

Citeşte şi: FOTO » Pavlovici a luat "roşu" direct pentru talpă, apoi s-a certat cu Hizo. Deac a fost eliminat şi el

Kovacs, pe urmele lui Alexandru Tudor: 15 cartonaşe roşii în 12 meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  21 Decembrie 2011, 03:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tzarane va batem pe unde va prindem.Ultimele 4 meciuri: Rapid-vaslui 2-0,vaslui-Rapid 1-1,Rapid-vaslui 3-0 si vaslui-Rapid 2-3.Inteleg ca esti suparat k v-a batut o echipa mare da' incearca sa nu-ti arati frustrarile.

craciuncosmin
craciuncosmin  •  21 Decembrie 2011, 00:16

Vad ca balanta incepe sa se incline spre cei mai guralivi. Imi place echipa Vasuliului, dar nu-l mai pot suporta deloc pe Porumboiu, facea spume in tribuna la faza cu Deac, e Jabba 2.0

forumeer
forumeer  •  20 Decembrie 2011, 23:59
Postat de ucluj2011 pe 20 Decembrie 2011, 23:46

1.Stelistii ca deobicei se baga in seama uitind ca la Steaua este cel mai mare procentaj de ciooroi si de Mailati care cersesc in Europa , mult mai mare ca la aia din Giulesti. 2.Aceeasi stelisti dau INCA ODATA dovada de proostie si lipsa de bun simt UITIND ca s-au calificat in primavara Europeana datorita unui mare "bulan" norocos. 3.Tot stelistii uita ca echipa din Grant este peste ei in clasament. 4.Rapidu; a fost DEZAVANTAJAT de arbitraj nicidecum Vasluiul , dar toti tzaranii cred ca se pricep la fotbal si maninca ce nu trebuie. 5.Felicitari Rapidului , ma bucur ca au cistigat la "cocenii din deal" (adica Vaslui). Forza "U".

Esti tu u-ist la pulivara. Din 89 de comentarii, 88 sunt despre rapid, ti-e rusine de echipa ta? 1. De unde stii tu care are Steaua mai multi gitanos ca rapid? Ai facut un sondaj de opinie, pe minimum 1000 de microbisti, cu o marja de eroare +/- 3%? Daca tot zici ca tii cu U si esti din Cluj(e, as!), de unde stii tu ce se intampla in Bucuresti si cu cine tin gitanii de aici? 2. "Bulan norocos", a? Misto exprimare. Norocul ti-l mai faci si singur, cum a avut azi rapid noroc cu gol in min 93... 3. Da, mare lucru, rapid pe 3, Steaua pe 4. 4. rapid a fost dezavantajata, dar super-avantajata in alte meciuri. Gaz metan, gol 4-3, offside si mingea n-a trecut de linie.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează