FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Șeful PSD îi dă replica lui Talpan: „Este total absurd! Vreau să-i explic clar de ce FCSB poate juca în Ghencea”

Marcel Ciolacu, președinte PSD
Marcel Ciolacu, președinte PSD

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 08:46 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 09:08

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a dat o replică lui Florin Talpan în legătură cu dreptul celor de la FCSB de a juca pe stadionul din Ghencea.

După ce Ciolacu i-a promis lui Becali că FCSB va juca în Ghencea, Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a avut un mesaj pentru politician. „Până se rezolvă această problemă nu este momentul ca FCSB să joace în Ghencea. Acea declarație nu își are rostul. Practic se încurajează în continuare nerespectarea hotărârilor instanțelor de judecată și nu este normal!”, a declarat Talpan.

Florin Talpan nu acceptă ca Steaua să promoveze ajutată de noul ordin MApN: „Nu îi las! Cine a semnat documentul trebuia demis la prima oră!”
CSA Steaua
Florin Talpan nu acceptă ca Steaua să promoveze ajutată de noul ordin MApN: „Nu îi las! Cine a semnat documentul trebuia demis la prima oră!”

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Florin Talpan

„Stadionul Ghencea este al statului român. Construit din banii românilor. Prin urmare, nimeni, rețineți, NIMENI, nu își poate aroga vreun drept de proprietate asupra sau să dispună după bunul plac cine îl folosește sau nu. Conform legii, acel stadion poate fi închiriat de oricine plătește și respectă regulile. Adică inclusiv de FCSB!

Litigiile între diferitele părți nu au nicio legătură cu dreptul de a folosi un stadion. Ca să fiu clar: dacă un primar are un proces cu un cetățean, atunci acel cetățean nu mai poate primi nicio autorizație de la primărie pentru că se judecă cu primarul?! 

Este total absurd! În plus, orice control al Curții de Conturi ar arăta că într-o situație de genul acesta a fost prejudiciat bugetul prin refuzul de a încasa bani din folosirea stadionului.

Îmi doresc ca noul ministru al Apărării să clarifice toate aceste aspecte pentru că este total neproductiv ca un stadion în care s-au investit zeci de milioane de euro să fie folosit la capacitate minimă doar pentru a hrăni orgoliile unora și altora”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Prosport.

Florin Talpan, după ce liderul PSD a spus că se va implica în cazul „FCSB în Ghencea”: „Să fie foarte atent când face asemenea declarații!”

Joi, după primul termen al recursului privind palmaresul Stelei, Florin Talpan a criticat punctul de vedere al liderului PSD și i-a atras atenția acestuia.

„Rămân surprins. Nu mă bag în declarațiile politice, dar pe domnul Ciolacu l-aș ruga frumos să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că am fost și suntem în continuare în litigiu cu FCSB, se creează o confuzie.

Până se rezolvă această problemă nu este momentul ca FCSB să joace în Ghencea. Acea declarație nu își are rostul. Practic se încurajează în continuare nerespectarea hotărârilor instanțelor de judecată și nu este normal!

Eu m-am judecat 3-4 ani cu FCSB ca să recuperez o chirie pe care nu o plătise la stadion! Domnul Gigi Becali nu este de bună credință, nu înțelege să respecte hotărârile pronunțate de către instanțele de judecate, nu vrea să înțeleagă că marca Steaua este a CSA Steaua.

Declarațiile care vin de la diverși politicieni neimplicați în fenomen încurajează presa și unii jurnaliști de rea-credință să spună că FCSB este continuatoarea Stelei, că este Steaua. Dacă un alt club face cerere, iar stadionul este liber, sunt ferm convins că va juca în Ghencea”, a punctat Talpan.

Citește și:

Becali l-a pedepsit pe Tavi! Dică a negat realitatea, dar MM a confirmat noua decizie: „Asta e ordinea acum!”

Mihai Stoica, concluzii după parcursul lamentabil din Conference League: „Am spus o prostie și mi-o asum!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (225)
alexh
alexh  •  06 Noiembrie 2022, 21:08
Postat de boierasul pe 06 Noiembrie 2022, 20:48

Corect, de 30 de ani sunteți furați in România după lege))) nici nu este de mirare ținând cont că majoritatea locuitorilor acestei țări au mentalitatea ta) Ps - nici măcar în discuții libere care nu afectează în nici un fel funcționarea sistemului "legal" nu sunteți în stare să aveti propria voastră părere))

Tu nu ești furat?

boierasul
boierasul  •  06 Noiembrie 2022, 20:48
Postat de alexh pe 06 Noiembrie 2022, 20:33

Momentan, asta-i legea.

Corect, de 30 de ani sunteți furați in România după lege))) nici nu este de mirare ținând cont că majoritatea locuitorilor acestei țări au mentalitatea ta) Ps - nici măcar în discuții libere care nu afectează în nici un fel funcționarea sistemului "legal" nu sunteți în stare să aveti propria voastră părere))

alexh
alexh  •  06 Noiembrie 2022, 20:33
Postat de boierasul pe 06 Noiembrie 2022, 17:40

Când accepți primăriile ca sponsori de echipe în Liga 1, e normal să accepți și ministere)) tot despre bani publici este vorba. Dacă vrei să fii corect.... nu accepta compromisuri)

Momentan, asta-i legea.

Vezi toate comentariile (225)
Comentează