FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Marcel Popescu, urecheat de propriul șef: "Nu avem exclusivitate pe noul stadion"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 17:52

Mihai Rotaru, finanțatorul lui CSU Craiova, l-a contrazis pe Marcel Popescu, după ce președintele oltenilor a declarat că CSU are exclusivitate pentru folosirea noului stadion "Ion Oblemenco"

"Domnul Popescu e mai entuziast de felul dânsului. Universitatea Craiova nu are exclusiviate pe «Ion Omblemenco». Se poate întâmpla orice, fără să ni se ceară acordul. Poate juca echipa naţională. Pot juca grupe de juniori. Avem drept de folosinţă prioritar şi exclusivitate pe fotbalul profesionist. Din acel moment, se face o adresă şi orice poate să joace.

Nu avem exclusivitate pe noul «Oblemenco». Dacă sunt activităţi de interes public, nu trebuie să ne întrebe nimic Primăria, iar meciurile naţionalei sunt de interes public. Din punctul nostru de vedere, nicio echipă nu trebuie să ne ceară dreptul să joace pe noul stadion", a declarat Mihai Rotaru, potrivit jurnaldecraiova.ro 

Marcel Popescu: "Nicio echipă nu va putea juca pe noul stadion fără acceptul nostru"

Președintele oltenilor a inflamat spiritele zilele trecute, atunci când a afirmat că doar CSU Craiova va putea utiliza noul stadion. 

"Noi avem un contract de exclusivitate cu Primăria și Consiliul Local. În următorii 11 ani noi avem în exclusivitate dreptul de a folosi arena. Este legal. Este vorba de Universitatea Craiova, nu de o persoană fizică. Nu există o prevedere legală, ci este un contract cu obligații și drepturi. Nimeni nu poate juca pe Ion Oblemenco fără acceptul nostru. Este un stadion făcut în Craiova pentru cea mai faimoasă echipă din provincie", declara Marcel Popescu în urmă cu câteva zile.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
854605894625108
Silviu Apostol  •  11 Noiembrie 2017, 11:32

Iar l-a lovit "coada leului" pe acest Marcelica a lu' Popescu !

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Noiembrie 2017, 09:49

E fain "'atitudinea "acestui Popescu. S-a facut propietar pe un bun public. P.S Nu pot sa nu constat ca "escu"astia cu accente de *** dictatoriala nu se mai termina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Noiembrie 2017, 09:47

La fel s-a incercat si la Cluj cu stadionul.Ca numai U sa aiba acces. S-a revenit ,teoretic s-a luat decizia legala ,dar practic tot asa a ramas. O arena ce a costat 40-50 milioane euro gazduieste meciurile echipei U Cluj ,aflata in div a 3-a. In plus concerte grotesti ce deranjeaza un oras intreg., Arena se degradeaza de la o zi la alta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează