FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Marius Croitoru a anunțat două noi transferuri la FC Botoșani, dar n-a vrut să divulge numele: „Mi-e că aterizează și greșesc mașina”

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 21:50 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 22:52

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, face haz de necaz după ce l-a pierdut pe Denis Haruț, transferat pentru a doua oară la FCSB în 2021 - de data acesta cu succes.

Tehnicianul botoșănenilor a anunțat două noi transferuri la Botoșani, dar nu a divulgat numele jucătorilor, de teamă ca aceștia să nu fie ochiți de alte echipe. Există precedente în Liga 1, ultimul chiar în urmă cu o săptămână: atacantul Ante Vukusic (29 de ani) avea o înțelegere cu Sepsi OSK, dar mutarea a fost deturnată de FCSB, care a intrat pe fir în ultimul moment și l-a achiziționat pe croat

„Trebuie să vină doi jucători, un fundaș central și un jucător de profil ofensiv. Unul are 21 de ani, celălalt 20 de ani. Nu pot să spun numele, mi-e că aterizează și după greșesc mașina. După ce semnează, va afla toată lumea”, a spus Marius Croitoru, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Iftime l-a dat de gol pe Croitoru :)

În prealabil, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, anunțase numele celor două transferuri ale moldovenilor. 

Cu defensiva descoperită după transferul lui Denis Haruț la FCSB, Valeriu Iftime s-a mișcat rapid și a rezolvat două transferuri. La Botoșani vor ajunge doi stoperi: Bogdan Racovițan (20 de ani), căpitanul echipei secunde a celor de la Dijon, și Ulrich Meleke (21), căpitanul reprezentativei U21 a Coastei de Fildeș.

Denis Haruț, prevenit de Croitoru după ce a semnat cu FCSB

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a comentat mutarea lui Denis Haruț (21 de ani) la FCSB. Tehnicianul îl avertizează pe fostul său elev: „Să nu creadă că acolo e apogeul”.

„Din punctul meu de vedere, e mai bun ca fundaș central. În ultima perioadă, el a jucat fundaș central-dreapta, dar nu știu cui îi poate lua locul la FCSB. Îl cunosc bine pe copil, am mare încredere în el și cred că își propune mai mult decât să rămână la FCSB. Sper să nu cumva să creadă că acum e apogeul”
- Marius Croitoru

VIDEO Cât de mult l-a ajutat soția lui Marius Croitoru în carieră. Ramona Croitoru: „În 5 ani îl văd la o echipă mare”

Citește și alte știri despre FC Botoșani:

Denis Haruț, prevenit de Croitoru după ce a semnat cu FCSB: „Să nu cumva să creadă asta”

FC Botoșani rămâne cu 20% din Haruț: „Poate mai luăm 1 milion de euro de la FCSB”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close