FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Marius Șumudică, ironic după tirada lui Pițurcă: „Pregătesc FCSB și Craiova din living, înseamnă că sunt deosebit și foarte bun”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 12:58 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 15:32

Marius Șumudică (50 de ani) a avut astăzi o reacție după dialogul controversat pe care Victor Pițurcă (64) l-a purtat în cadrul unei pauze a unei emisiuni la TelekomSport.

  • Victor Pițurcă, fostul antrenor al Craiovei, a participat recent la emisiunea „Sport Report” pe Telekom Sport. Ulterior, cei de la televiziune au încărcat pe net programul TV, însă au uitat să „taie” și ce s-a înregistrat în pauza de publicitate. Astfel, în spațiul public a apărut dialogul șocant dintre antrenor și moderatorul Silviu Tudor Samuilă.
  • În cele aproximativ 4 minute de discuție surprinse în pauza de publicitate, Pițurcă și Samuilă abordează câteva subiecte realmente frapante: demiterea lui Devis Mangia de la Craiova pentru că ar fi fost homosexual, jigniri în lanț la adresa patronului Craiovei, Mihai Rotaru, și dezvăluiri despre portarul grupării din Bănie, Mirko Pigliacelli. Toate îmbrăcate într-un limbaj grețos, plin de derapaje.

Campion cu Astra în 2016, echipă pe care a dus-o și în primăvara Europa League, fost tehnician în Arabia Saudită și Turcia, Șumi a fost menționat la un moment dat de către fostul selecționer în dialogul cu Tudor Silviu Samuilă. Pițurcă a declarat că Mihai Rotaru, patronul U Craiova, se consultă periodic cu mai mulți antrenori apropiați lui, precum Șumudică și Iordănescu, în acest ultim caz nespecificând dacă e vorba de Anghel sau Edward Iordănescu.

Marius Șumudică: „Cu Rotaru nu discut despre fotbal”

Șumudică a avut o reacție pentru GSP.RO: „De-a lungul carierei mele s-au vehiculat fel de fel de zvonuri, nefondate, neadevărate. De la Gigi Becali care se consultă cu mine la tactică, schimbări, la Mihai Rotaru, care vorbește cu mine despre cum să conducă echipa lui. 

Dacă am ajuns atât de mare antrenor încât să pregătesc de acasă, din living, două din primele trei echipe ale României, să fac eu primul 11, schimbări, transferuri, înseamnă că sunt un antrenor deosebit, foarte bun! I-aș ruga pe viitor pe cei ce fac afirmații la adresa lui Marius Șumudică să aibă argumentele necesare atunci când fac astfel de afirmații”. 

Cu Mihai Rotaru vorbesc 3-4 ori pe lună, e prietenul meu, dar nu m-a întrebat niciodată de vreun jucător, de vreun transfer, de fapt, nu discutăm despre fotbal, ci cu totul alte subiecte.
- Marius Șumudică

VIDEO. Dialogul dintre Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă:

Mai multe știri despre derapajul lui Victor Pițurcă:

Sorin Cârțu, prima reacție de la Craiova după acuzațiile-șoc făcute de Pițurcă: „Am fost antrenor sub Rotaru și pot spune asta”

Reacția Telekom Sport, după derapajul lui Victor Pițurcă din studio: „Apariția clipului, o eroare regretabilă” + Ce spune moderatorul emisiunii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
depeche
depeche  •  09 Aprilie 2021, 17:49
Postat de elgabri pe 09 Aprilie 2021, 16:53

Eu aici il cred pe Piturca, Sumi nu e credibil

Si eu la fel, mai ales ca sunt prieteni. Daca nu erau, l-as fi crezut.

elgabri
elgabri  •  09 Aprilie 2021, 16:53

Eu aici il cred pe Piturca, Sumi nu e credibil

mario78a
mario78a  •  09 Aprilie 2021, 16:18

Degeaba SUMI , tot Gigi Becali ramane cel mai mare antrenor!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close