FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-3

video Dugandzic a scris istorie de la punctul cu var, apoi i-a înțepat pe olteni: „Nu e fair-play!”

Dugandzic a scris istorie de la punctul cu var, apoi i-a înțepat pe olteni: „Nu e fair-play!” +24   FOTO
Dugandzic a scris istorie de la punctul cu var, apoi i-a înțepat pe olteni: „Nu e fair-play!”

Articol de , - Publicat luni, 22 mai 2023 22:42 / Actualizat marti, 23 mai 2023 07:24

Marko Dugandzic (29 de ani) a înscris două goluri în Rapid - CSU Craiova 2-3, ambele din penalty, iar la finalul meciului le-a bătut obrazul adversarilor pentru că n-au dat mingea în afara terenului la faza golului decisiv, înscris de Alexandru Crețu.

Învinsă pe teren propriu de CSU Craiova, 2-3, Rapid a ratat șansa de a prinde locul 4 și, în cazul în care U Cluj ar câștiga finala Cupei, participarea la barajul pentru preliminariile Conference League.

La final, Dugandzic a descris această seară drept una „tristă” pentru suflarea rapidistă. Totodată, atacantul le-a bătut obrazul adversarilor pentru că nu au dat mingea în afara terenului la faza golului decisiv, venit în minutul 65. Funsho era prăbușit pe gazon în preajma careului advers, dar oltenii au continuat construcția, au ajuns la poarta Rapidului și au înscris.

Marko Dugandzic i-a „urecheat” pe olteni după Rapid - CSU Craiova: „Nu e fair-play!”

„Ce pot spune? Seară tristă pentru mine și pentru echipă. E ultimul meci acasă din acest sezon, în Giulești, era important să câștigăm, am fi avut și o șansă la Europa în funcție de finala Cupei.

Am încercat, am revenit, am avut multe ocazii, dar așa a fost, Dumnezeu n-a vrut să luăm puncte astăzi. Vom încerca să câștigăm măcar ultimul meci.

Am încercat toată repriza secundă cu centrări, cu șuturi. Am primit două goluri pe contraatac, destul de ușor. Aveam om la pământ iar ei eu continuat să joace, nu cred că e fair-play din partea lor, dar ce pot spune? Ei au luat 3 puncte și asta e tot.

Întotdeauna se poate mai bine, dar realist, obiectivul era să ajungem în play-off și am făcut-o. Ce pot spune? Mereu poate fi mai bine, dar în final pot spune că au fost lucruri pozitive, multe meciuri bune. Per total, putem fi fericiți cu ce am realizat”, a precizat Dugandzic la Orange Sport.

Cred că Farul a meritat titlul, au fost primii tot anul, au jucat cel mai frumos fotbal din campionat. Ieri au fost mai buni, au meritat să câștige. 

- Marko Dugandzic, Rapid

„Penaldzic”? Marko are 12 goluri de la 11 metri! 

Cu cele două goluri înscrise în această seară, Dugandzic a ajuns la 22 de reușite în acest sezon, 12 dintre acestea din penalty! 

Croatul a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri înscrise într-un sezon din penalty, peste ce au reușit Ovidiu Herea în sezonul 2011/2012, Florin Tănase în sezonul 2021/2022 și Andrea Compagno în această stagiune. Toți 3 s-au oprit la 9 goluri de la punctul cu var.

+20 FOTO

Mai multe știri despre Rapid - CSU Craiova:

Mutu, supărat pe toată lumea: „Băieții buni nu câștigă campionate” » Ce spune Niculae despre meciul cu FCSB
Rapid - CSU Craiova 2-3
Mutu, supărat pe toată lumea: „Băieții buni nu câștigă campionate” » Ce spune Niculae despre meciul cu FCSB
Neagoe, după victoria cu om în minus din Giulești: „Ăsta e spiritul Craiovei!” + „I-am felicitat pe Hagi și Popescu”
Rapid - CSU Craiova
Neagoe, după victoria cu om în minus din Giulești: „Ăsta e spiritul Craiovei!” + „I-am felicitat pe Hagi și Popescu”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (23)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Mai 2023, 19:41
Postat de granjan pe 23 Mai 2023, 12:21

Echipele care bat Rapidul nu sunt fair-play. Adică serbează și oamenii centenarul anul ăsta, și tu, echipă adversă, te-apuci să le bagi mingea-n ațe? păi e frumos așa?

...nu e frumos amice :))) mai bine le baga în ate niște praz și ceva zaibăr.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Mai 2023, 19:38
Postat de adrian123 pe 23 Mai 2023, 08:08

Cel mai prost atacant in viata ever!!!...In secunda doi da la picioare,ia la tinta tot ce misca, faulteaza la orice contact...De ce laudati un atacant care baga goluri doar din penalty???Se crede si mare macho...Sa se lase de fottbal ca a ingropat Rapidul cu Mutu cu tot!...Rusine!

...dar tu vrei ?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Mai 2023, 19:35
Postat de CostiCorabu pe 23 Mai 2023, 07:04

Nu sunt de acord cu lipsa de fair-play, în acest caz însă, nu prea a fost cazul. Jucătorul rapidului a pierdut mingea și a rămas jos, asa, la alibi . Fair-play a fost gestul tău prietene, când l-ai călcat pe mâna pe Ndong ( părerea mea este ca ai făcut-o intentionat). E cam rușinos sa spui ca nu ai câștigat meciul, adversarul având om în minus gratuit, doar pentru o fază.

Amice, jucătorul eliminat nu a primit rosu direct ,ci doua galbene. Deci nu insista cu eliminarea gratuita. Asculta declarația lui de după meci în care spune ca cele doua galbene i-au fost acordate corect.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează