FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță renunță la doi titulari! Mattia Montini și Dan Nistor, primii jucători plecați de la Dinamo în vară

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 15:12

Dan Nistor (31 de ani/mijlocaș) și Mattia Montini (27 de ani/atacant) sunt primii jucători de la Dinamo care ar putea pleca în această vară.

Patronul „câinilor” Ionuț Negoiță i-a promis căpitanului dinamovist Dan Nistor că-l va lăsa să plece în această vară. Pe adresa clubului ar fi sosit o ofertă pentru mijlocaș, iar Negoiță e tentat să o accepte.

Nistor a reușit 13 pase decisive și 4 goluri în 32 de partide. Căpitan la Dinamo, Nistor este și unul dintre favoriții lui Becali pentru FCSB.

1.000.000 €e cota lui Nistor în acest moment

De cealaltă parte, Montini a reușit să impresioneze pe toată lumea cu cele 13 goluri reușite în 23 meciuri în Liga 1 pentru Dinamo în acest sezon. Deși n-a venit nicio ofertă clară pe adresa clubului, Negoiță vrea să-l vândă pe atacant.

550.000 €e cota de piață a lui Montini, conform transfermarkt.de

De aici a pornit și scandalul dintre Rednic și Ionuț Negoiță. Antrenorul a cerut mai mulți bani pentru transferuri în condițiile acestor două plecări, iar Negoiță și-ar fi pierdut cumpătul și i-ar fi spus tehnicianului: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Cearta a continuat, iar Negoiță a decis să renunțe la Mircea Rednic, la decizie contribuind și clasarea pe locul 9, cea mai slabă din istoria clubului.

Citește și:

OFICIAL Mircea Rednic a plecat de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Iunie 2019, 19:02

2 erau care mai miscau pe la Dinamo, sa plece si aia, Nistor si Montini. asta esta, mergem si noi sa sustinem echipa in liga a 4-a si-a 3-a in curand, ce sa facem.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Iunie 2019, 17:10
Postat de mariuss72 pe 03 Iunie 2019, 16:16

De unde ati facut voi legatura cu fcsb, mincinosilor?

a zis iosif , prostalaul gesepeului, de montini si ei s-au gandit la nistor...:)

sibelius
sibelius  •  03 Iunie 2019, 16:58
Postat de madalin999 pe 03 Iunie 2019, 16:12

Dar acest nesimtit Negoita , nu are pic de obraz si sa plece.. sa nu mai distruga acest nume si sa il afunte in rusine. Daca nu are resurse sa investeasca sa lase pe altcineva si sa plece .. chiar trebuie alungat cu forta ???

Chiar crezi că vine Fat Frumos sa cumpere Dinamo sau orice alt club din Romania?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează