FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Pintilii pune sare pe rană: „Nu aș plânge dacă Dinamo ar retrograda. E doar vina lor”

Mihai Pintilii are mai multe derby-uri cu Dinamo în CV // foto: Imago Images
Mihai Pintilii are mai multe derby-uri cu Dinamo în CV // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 19:01 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 20:09

Mihai Pintilii (37 de ani), cel care l-a înlocuit pe Toni Petrea, infectat cu COVID-19, la conferința de presă premergătoare meciului Academica Clinceni - FCSB, a fost întrebat despre situația de la Dinamo.

„Câinii roșii”, rivalii tradiționali ai roș-albaștrilor, trec prin momente extrem de delicate. Au doar 12 puncte adunate în 24 de etape, iar luni au fost umiliți la Botoșani, 0-4.

Salvarea de la retrogradare, un scenariu dificil de închipuit pentru Dinamo, a fost unul dintre subiectele despre care Pintilii a discutat în conferința de presă de astăzi.

Pintilii îi pune în gardă pe jucătorii lui FCSB înainte de partida cu Clinceni și îl laudă pe Octavian Popescu: „E totul natural la el, s-a născut talent”
CLINCENI - FCSB
Pintilii îi pune în gardă pe jucătorii lui FCSB înainte de partida cu Clinceni și îl laudă pe Octavian Popescu: „E totul natural la el, s-a născut talent”

Mihai Pintilii: „Retrogradarea lui Dinamo ar fi o pierdere pentru fotbalul românesc. Dar nu aș plânge”

„Pentru fotbalul românesc, retrogradarea lui Dinamo ar fi o pierdere. Dacă mă întrebi pe mine, fiind rival, nu aș plânge dacă ar pica în B. Dacă pică, e doar din vina lor. Ei știu ce au de făcut. E păcat pentru fotbalul românesc, ar dispărea încă o echipă de tradiție. Doar de asta mi-ar părea rău.

E vina lor, a oamenilor care conduc acolo. Probabil nu au gestionat bine lucrurile și din cauza asta s-a ajuns aici. Păcat de suporterii dinamoviști, era frumos la derby-uri. Eu sper să se salveze, pentru fotbalul românesc, pentru a avea derby-uri cu stadionul plin pe Arena Națională. E altceva, simți că ești fotbalist, eu așa simțeam”, a declarat delegatul celor de la FCSB.

Mai multe știri din Liga 1: 

Dinamo nu i-a mai achitat salariul lui Steliano Filip de 3 luni! Fotbalistul depune memoriu!

Laurențiu Reghecampf nu o subestimează pe Dinamo: „Un meci unde intervin foarte multe lucruri” » Absențe importante în tabăra oltenilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
dragdim
dragdim  •  09 Februarie 2022, 01:12

Măcar Pintiliiiiii, spune adevarul și eu îi doresc sa ajungă principal la scfcfcsbsrl.

creeperno115
creeperno115  •  08 Februarie 2022, 22:35

La gaz metan daca nu se gasesc rapid cateva milioane de euro sa plateasca, o sa intre direct in faliment. Datorita lui Zavaleanu, noi suntem in insolventa si n-am falimentat direct

petermark
petermark  •  08 Februarie 2022, 21:48
Postat de Gabi Ddb pe 08 Februarie 2022, 19:46

Academica Clinceni și Gaz Metan retrogradează direct pt că nu vor lua licența. Dinamo e un club prea mare pt a evolua în B astfel că nu va avea nici o problemă la baraj. Jocurile au fost făcute acum trebuie pregătit sezonul viitor.

de ce nu ar lua gaz metan medias licenta si voi ati lua? esti redus baiete. dar crede tu asta si 100% va desfiintati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează