FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Laurențiu Reghecampf nu o subestimează pe Dinamo: „Un meci unde intervin foarte multe lucruri” » Absențe importante în tabăra oltenilor

Laurențiu Reghecampf // Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 17:53 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 19:09

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, a prefațat duelul cu Dinamo, din etapa cu numărul 25 a Ligii 1.

Cu toate că Dinamo a suferit o nouă înfrângere drastică, luni, pe terenul celor la FC Botoșani, scor 0-4, antrenorul oltenilor nu îi subestimează pe alb-roșii înaintea duelului direct de pe „Ștefan cel Mare”. Laurențiu Reghecampf spune că elevii săi au un moral bun după meciul cu CFR Cluj, când alb-albaștrii au reușit să egaleze în ultimul minut. 

Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Reghecampf, care a anunțat mai multe absențe importante în lotul oltenilor.

Uluitor! Jack Grealish era atât de beat încât nu l-au lăsat să intre în bar » Reacția lui Guardiola: „Amendă, pentru că nu m-au invitat și pe mine!”
ANGLIA
Uluitor! Jack Grealish era atât de beat încât nu l-au lăsat să intre în bar » Reacția lui Guardiola: „Amendă, pentru că nu m-au invitat și pe mine!”

Laurențiu Reghecampf: „Dinamo – Craiova, un meci unde intervin foarte multe lucruri”

Laurențiu Reghecampf consideră ca atmosfera unui astfel de derby poate influența raportul de forțe. Totuși, moralul oltenilor este unul bun și sunt hotărâți să facă un meci mare în cinstea suporterilor care vor face deplasarea la București.

„Întotdeauna când se întâlnesc aceste două echipe sunt meciuri cu o intensitate foarte mare, sunt ambiții foarte mari. În primul rând, se uită absolut orice s-a întâmplat în urmă cu o zi. Când începe un asemenea meci, intervin ambițiile, intervin luptele din tribune. Dinamo – Craiova este mereu un derby, un meci unde intervin foarte multe lucruri.

Moralul jucătorilor este foarte bun. Să faci un asemenea meci contra lui CFR Cluj îți dă moral. Dar la un meci Dinamo – U Craiova nu mai contează acest lucru. Noi trebuie să fim foarte concentrați, jucătorii trebuie să intre montați pe teren. Va fi un joc de luptă, unde echipa care își va dori mai mult va câștiga.

Cu siguranță noi vom face tot ce putem să le oferim satisfacție pentru eforturile pe care le fac (n.r. – suporterii care vor încuraja echipa de pe stadion). Sunt oameni care iubesc enorm această echipă și, făcând un drum de 4-5 ore, așteaptă de la noi în primul rând să dăm dovadă de responsabilitate, devotament pentru culorile clubului și să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă dinaintea meciului.

Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Reghecampf

Universitatea Craiova nu se va putea baza pe mai mulți jucători importanți pentru partida din „Ștefan cel Mare”. Laurențiu Reghecampf a vorbit despre situația acestora.

Elvir Koljic nu va juca în primul rând din cauza cumului de cartonașe, dar are și o durere la spate. A fost o căzătură urâtă. Baiaram are entorsă de gradul doi. Va fi foarte greu să îl refacem până la ora meciului. Aici mai adaug pe listă Nistor, care nu e încă refăcut, Rogulic, Găman, Houri etc. Sunt jucători importanți pentru echipa noastră, care nu ne pot ajuta în următoarea perioadă”. a adăugat Reghecampf.

VIDEO Dinamo - „U“ Craiova / Reghecampf: „Trebuie să fim foarte concentraţi şi să câştigăm“

Citește și alte știri din Liga 1:

Poenaru e invidios pe Sepsi OSK: „Cu ce jucători au venit de pe bancă...” » Ce a declarat Bergodi

„Nu se mai poate așa!” » Fanii lui Dinamo au deschis o petiție anti-Iuliu Mureșan: „A distrus echipa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kuba
kuba  •  09 Februarie 2022, 11:43

Nu intereseaza pe nimeni clona ta, reghe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează