FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Lovită de Covid-19, Universitatea Craiova cere amânarea primei etape din 2022: „Va fi o explozie la toate echipele”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 12:29 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 16:42

Universitatea Craiova este într-o situație critică din cauza pandemiei de coronavirus. Nu mai puțin de 13 fotbaliști sunt infectați, iar Mihai Rotaru, patronul oltenilor, crede că echipa sa nu va fi singura cu probleme de efectiv din cauza virusului și cere amânarea primei etape din 2022.

Rotaru a dezvăluit că a făcut deja o cerere la Ligă pentru a amâna meciul cu Rapid, însă speră ca LPF să decidă amânarea întregii etape de săptămâna viitoare pentru a preveni un focar la majoritatea echipelor. 

Transferul lui Chipciu la Craiova, în linie dreaptă » De cine depinde mutarea iernii în Liga 1
CSU CRAIOVA
Transferul lui Chipciu la Craiova, în linie dreaptă » De cine depinde mutarea iernii în Liga 1

Mihai Rotaru: „Va fi o explozie la toate echipele din România”

„În momentul asta nu știm dacă se joacă. Noi am cerut o amânare la Ligă, dar să ne programeze în aceeași etapă. Am cerut să jucăm luni, încă nu am primit un răspuns. Dacă nu, vedem cum vom sta sâmbătă. În rândul jucătorilor erau 11 infectați ieri. Dacă mai adăugăm și accidentații, ajungem undeva spre 20, și nu știm ce rezultate vom primi la testarea de ieri.

Cei de la Rapid au fost de înțeles, nu au fost probleme. Dar, în acest moment, din ce am citit, cred că ar fi mult mai bine ca această etapă să se amâne. Eu am văzut cu ochii mei ce înseamnă raspândirea acestui Omicron, avantajul este că nu sunt simptome grave, dar tot trebuie să stai în carantină. 

Ar fi mai bine că toată etapa să se amâne. Uite, avem încă doi jucători găsiți pozitiv, acum mi-a venit un mesaj. Deci, sunt 13!

Va fi o explozie la toate echipele din România sau la 80% din ele. CFR vine din Spania, unde e nenorocire. Cred că ar fi o soluție amânarea în totalitate a primei etape, a declarat Mihai Rotaru la ProX.

Mihai Rotaru: „S-a făcut absolut toată procedura”

Rotaru a ținut să clarifice și ordinea cronologică a evenimentelor care au dus la acest focar din lotul lui Laurențiu Reghecampf.

„Noi avem 100% rată de vaccinare, exceptând un jucător care nu mai face parte din lot. Tot lotul, tot staff-ul sunt vaccinați toți. 70% au făcut și boală, iar undeva la 60% au făcut a treia doză. Din fericire au avut o formă ușoară. S-a făcut absolut toată procedura. 

Când ne-am reunit am făcut teste PCR, în regim de urgență, aveam undeva la 3 suspecți, a ieșit doar Mateiu pozitiv. Am plecat în cantonament, am făcut testările, până în dată de 8 am făcut teste PCR la tot grupul, pe 10 la fel. 

S-a stat mult în ploaie, în vânt, jucătorii strănutau și am zis să nu fie COVID. Testarea în țară am făcut-o pe 13, iar acum pe 15, după cum vedeți, am făcut iar o testare și au apărut cazuri”, a mai precizat Mihai Rotaru.

Citește alte știri din Liga 1:

Dezvăluirile fotbalistului dat afară de Petrescu: „M-a sunat să spună că a făcut o greșeală, dar pentru mine totul s-a terminat”

Octavian Popescu, „victima” revenirii lui Florinel Coman: „Am discutat cu el despre asta”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
houri.10
houri.10  •  17 Ianuarie 2022, 00:13
Postat de kuba pe 16 Ianuarie 2022, 17:38

Normal si logic ar fi ca LPF si FRF sa dezafilieze aceasta Clona politica. Sa isi repare greseala di 2013.

Sa rămâneți voi? Pai ce ați făcut pentru fotbalul craiovean? Umilințe? În 2013 ne - am recăpătat mândria de olteni! Universitatea Craiova a renăscut!

potec
potec  •  16 Ianuarie 2022, 20:34
Postat de cornelconasu pe 16 Ianuarie 2022, 17:27

Acest ”domn” Rotaru vrea să fie jmecher dar este un mincinos ! În primul rând ei nu au revenit în țară că în Turcia era ploaie și vânt, ci pentru că jumătate din lot aveau Covid și au ascuns asta venind repede în țară mințind grosolan să nu stea în carantină !!! Acum pentru că toți si-au făcut de cap de sărbători și nu s-au protejat, ”domnul” patron mincinos cere... amânarea etapei !!!??? Păi nu avem domne un regulament referitor la Covid votat în Adunarea Generală ??!! Sau când suntem în culpă vrem să eludăm regulamentele ?! Anul trecut fcsb a încălcat legea acum CSU și umblăm la mizerii ?!

Esti cam pe dinafara, daca nu te pricepi mai bine taci. Aberezi in totalitate, suntem in 16 ianuarie daca era de la revelion si trecea pina acum covidul, apoi fiind vaccinati nici nu era nevoie sa faca test la intrarea in tara si oricum au intrat in carantina dupa aflarea rezultatelor. Nu compara situatia cu a fcsbului de anul trecut, atunci turcia era in zona rosie si oricine venea din acea zona intra in carantina. Sigur nu stiai sau esti doar ***? Apoi meciul cu rapid se poate amina simplu, daca nu sumt 13 jucatori valizi se amina meciul, fcsbul a facut-o anul asta. P-asta o stiai?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.steaua
andrei.steaua  •  16 Ianuarie 2022, 18:15

De acord sa amâne, așa este normal si pentru sănătate, competiție dar ce mai țipau oltenasii din Mogoșoaia acum câteva luni. La ei nici măcar nu este vorba de regulament

Vezi toate comentariile (25)
Comentează