FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru, sancțiuni revoluționare la Craiova: „Cine vine infectat primește 10.000 de euro amendă!”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 21:02 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 21:34

Mihai Rotaru, patronul de la CS Universitatea Craiova, a analizat sâmbătă seara ultimele evenimente din Liga 1, exprimându-și nemulțumirea, la fel ca alte voci din tabăra oltenilor, vizavi de situația iscată în Liga 1 după apariția cazului de coronavirus de la CFR.

Rotaru a solicitat un „moment zero” în Liga 1, prilej pentru ca toți fotbaliștii celor 14 echipe să fie retestați, oferind detalii despre amenzile usturătoare pe care le va aplica propriilor jucători, în cazul în care aceștia se vor infecta cu noul tip de coronavirus. 

Cine vine infectat primește 10.000 de euro amendă! Am dublat amenzile! Noi ne-am pus la masă și așa ne-am înțeles. E un gentlemen's agreement. Nu zice nimeni «Stai că nu e regulamentar». Nici când s-a dat un bonus nu a zis nimeni că nu e în contract, așa și acum. Le-am spus și jucătorilor care n-au făcut deplasarea la Botoșani. Să nu cumva să ieșiți, nu cumva să riscați!”, a spus Rotaru, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Craiova cere înghețarea campionatului: „Nu are rost să se mai joace”

Dacă reluarea sezonului nu va fi posibilă din cauza cazurilor de coronavirus, președintele Craiovei, Sorin Cârțu, cere finalizarea campionatului cu clasamentul actual. 

„De unde până unde să se decidă situaţia în felul ăsta, unii să joace și alții nu? Suntem două echipe interesate de ce se întâmplă în meciurile astea. Dacă meciurile nu sunt jucate în aceeaşi etapă, în acelaşi timp, nu are rost să se mai joace. Să îngheţe campionatul! Nu e vorba de boicotat meciul cu Botoşani. 

Liga trebuie să găsească o soluţie în care să nu prejudicieze nicio echipă. Liga trebuie să decidă. Acolo sunt capetele luminate ale fotbalului, să decidă! Dar nu trebuie să dezavantajeze nicio echipă, prin programări din astea... ", a declarat Cârţu pentru AntenaSport.

VIDEO Dumitru Dragomir: ”Craiova merită titlul! Dar să-și ia toate măsurile cu CFR, fotbalul e al dracu”

Citește și alte știri despre Craiova: 

Craiova cere înghețarea campionatului, după amânarea meciului FCSB - CFR Cluj: „Nu are rost să se mai joace”

Cristiano Bergodi, replică elegantă în fața acuzelor lui Dan Petrescu: „N-o să pierd energie mentală să fac asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
pittt
pittt  •  19 Iulie 2020, 14:06

Deocamdata Rotaru e patronul echipei si face regulile. Asa cum e singurul patron din Romania care a hotarat sa plateasca salariile inegral, conform contractelor existente

antalmihai
antalmihai  •  19 Iulie 2020, 12:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  19 Iulie 2020, 10:36

Doamna avocata a poporului sa faca sesizare la CCR al PSD, atenteaza la libertatea Virusului de a se manifesta la jucatorii Craiovei! Inghetati campionatul! Doar nu "au bagat atatea lovele" cei de la DIE in CraiOlguta+PSD+SRI Dolj! De ce nu inghetati campionatul si sa retrogradeze direct Chindia si Dinamo! Vedeti cat de artificiala este MAREA ADVERSITATE, de fapt "indusa" de mass-media, intre clona CraiOlguta+PSD+SRI Dolj si Dinam+PSD+RIN? La cati dinamovisti sunt la FRF si in mass-media, nici nu trebuie sa ne miram!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close