FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 1-1

Reacția lui Mihai Stoica la discursul lui Eugen Neagoe de după Universitatea Craiova - Farul: „S-a pierdut un detaliu extrem de important! Trebuie să ţinem cont de adevăr”

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 07:11 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 10:04

Mihai Stoica a urmărit discursul lui Eugen Neagoe de după CS Universitatea Craiova – Farul 1-1 și a avut o reacție categorică.

  • Farul rămâne favorită la titlu, dar acum și FCSB, la 4 puncte distanță și cu un meci mai puțin disputat, e la mâna ei.
  • Pentru a fi matematic campioni, elevii lui Hagi au nevoie de o victorie cu FCSB.
  • Azi se joacă FCSB - CFR Cluj, iar etapa viitoare Farul - FCSB.

Managerul roș-albaștrilor a analizat prestația oltenilor și a declarat că nu este de acord cu Eugen Neagoe, care a spus că oltenii au dominat partida.

Gică Hagi s-a declarat fericit, apoi a început șirul acuzațiilor: „Îmi dați și mie voie să vorbesc?! N-a fost penalty” » A lăudat un jucător + mesaj pentru Alibec
CSU Craiova - Farul
Gică Hagi s-a declarat fericit, apoi a început șirul acuzațiilor: „Îmi dați și mie voie să vorbesc?! N-a fost penalty” » A lăudat un jucător + mesaj pentru Alibec

Reacția lui Mihai Stoica la discursul lui Eugen Neagoe 

 „Cred că până la eliminarea lui Alibec, pe teren a fost doar Farul. Dar fiecare e subiectiv. Alea patru ocazii la o fază sunt de fapt un șut scos de Aioani, că după aceea a fost ofsaid. Din ofsaid au fost ocaziile ale. A fost o ocazie mare, înainte de penalty. A fost un şut din doi metri al lui Creţu, scos cu piciorul de Aioani. În rest, eu nu am văzut nicio ocazie mare. Au fost nişte şuturi blocate. Dar nu am văzut ocazii mari. 

Pe noi, Craiova ne-a dominat copios. Asta pot spune. Rezultatul, cel puțin de la pauză, a fost mai mult decât mincinos. Acum... Poate am văzut alt meci. 

S-a pierdut un detaliu extrem de important. Să vorbim despre echipa cu care s-a prezentat Farul. Trebuie să ţinem cont de adevăr. Au lipsit Ionuţ Larie şi Mihai Popescu, fundaşii centrali care Farul a ajuns pe primul loc. A lipsit Tudor Băluţă, cel care a marcat cinci goluri din poziţia de mijlocaş închizător. A lipsit Mazilu, jucătorul revelaţie. E eliminat Alibec... Farul părea carne de tun şi uite că a luat gol dintr-un penalty”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport. 

În cazul lui Alibec e vorba de adrenalină. Îți poți pierde controlul când vrei prea mult. Poate cineva să explice ce a făcut Zidane în finala Campionatului Mondial din 2006?

- Mihai Stoica

E evident. Cum adică nu e penalty? Eu l-a primul nu am văzut nimic. Dar penalty-ul pentru Craiova e clar. 

– Mihai Stoica, despre penalty-ul primit de Universitatea Craiova

VIDEO Totul despre FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

Denis Alibec, devastat după gafa care o poate costa titlul pe Farul: „I-am făcut una ca asta domnului Hagi... mereu dau cu piciorul momentelor bune”

„Un an ratat!” » Ce a spus Sorin Cârțu despre viitorul lui Eugen Neagoe: „Decizia e a lor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
eddymaster
eddymaster  •  14 Mai 2023, 12:28
Postat de observator_federal pe 14 Mai 2023, 10:03

Când un mincinos spune "trebuie să ținem cont de adevăr"...

CORECT,NEAGOE MINTE DE INGHEATA APELE. NU INTELEG de ce stoica ia apararea clonei csu,trebuia sa faca cum ai spus tu sa spuna ca a fost penalty pentru farul si nu a fost penalty pentru clona csu.

observator_federal
observator_federal  •  14 Mai 2023, 10:03

Când un mincinos spune "trebuie să ținem cont de adevăr"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează