FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoica se ia de toată lumea la final de an: „Top 5 motive de enervare: interjecțiile comentatorilor în timpul meciurilor”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 21:50

Mihai Stoica, 54 de ani, director sportiv la FCSB, a făcut bilanțul anului 2019 și a postat pe contul său de Facebook „Top 5 motive de enervare în acest an”.

„1. Șoferii imbecili care blochează intersecții. 
2. Mirela, Mihai, Silviu și alți idioți care trimit mail-uri gen pt dezabonare apasă aici. 
3. Interjecțiile comentatorilor în timpul meciurilor. 
4. Cretinii care n-au făcut sport dar critică handbalistele. 
5. Reclama la Vlad Cazino”, a scris MM pe Facebook. 

FCSB // Mihai Stoica se ia de toată lumea la final de an: „Top 5 motive de enervare: interjecțiile comentatorilor în timpul meciurilor”

Pentru FCSB urmează meciul de duminică de pe terenul Viitorului, de la ora 20:30, din etapa a 21-a din Liga 1.

Vezi și:

CFR CLUJ // A scos artileria grea » Mihai Stoica, mesaj enigmatic pentru Dan Petrescu: „Baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
131624217670160
Geani Muraru  •  13 Decembrie 2019, 23:31

Mai bine zii cum a fost la puscarie si cum te puneai tu capra in fata lu Gigi asa cum o sa se puna Hagi capra in fata ciobanului la urmatorul meci

joze_maurinio
joze_maurinio  •  13 Decembrie 2019, 22:47

Ok, la primul punct nu luam in considerare, MeM-Eul nu trece prin intersectii, le evita, deci e destept. La doi: E ciudat ca l-a inclus pe Gigi (aleatoare persoana) la "si altii", el nefiind principal idiot. Ca si persoana "Patroane". La trei: Chiar interjectiile sunt ultimul lucru care trebuie acuzat la comentatori! Nepriceperea si incultura la ceea ce comenteaza sunt pe primul loc. Analfabetismul este insusit de ei, prin meseria pe care o fac. La PATRU: Trebuiau inclusi si "*** care n-au facut sport" dar care le lauda pe handbaliste. E acelasi lucru! Apropo, nu trebuie sa fi fost cal ca sa fii jocheu! Acelasi principiu e la antrenorat si chiar la priceperea la sport. Poti comenta fara sa fi facut sporturi gen table sau septica, unde trebuie multa pregatire fizica. La cinci: No comment, n-am auzit de Vlad, Cazinoul lui si reclama lu' peste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  13 Decembrie 2019, 22:38

4 si 5 mi se par valide :))) dar la 3, am impresia ca Meme e cam supy deoarece comentatorii nu prea au entuziasm la meciurile fecesebelei, pastrandu-si-l pentru CFR cand joaca in EL :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close