FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Mihai Stoica, opinie tranșantă în procesul dintre Sepsi și FCU Craiova: „În mod normal, chestia asta ar trebui să dureze un minut”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2023 09:45 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 10:15

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre procesul cazul „Sepsi - FCU Craiova”, după ce meciul

Oficialul roș-albaștrilor crede că membrii Comisiei ar fi trebuit să ia mai repede o decizie și crede că partida nu se va rejuca, din cauza calendarului încărcat.

„Are interzis să evolueze” » FCSB își face și un deserviciu dacă o ajută pe FCU Craiova să intre în play-off
FCSB
„Are interzis să evolueze” » FCSB își face și un deserviciu dacă o ajută pe FCU Craiova să intre în play-off

Mihai Stoica e categoric în cazul „Sepsi - FCU Craiova”

„Nu se va mai rejuca meciul. Nu mai e timp. Jucătorii de la Craiova nu au nicio vină pentru ce s-a întâmplat. Mă uitam la Achim, că îl știu. Ce vină are că meciul se va încheia cu 3-0 pentru Sepsi și că, dacă nu câștigă cu Hermannstadt, FCU Craiova nu va fi în play-off, deși merită, având în vedere cum a jucat în 2023?

Eu cred că e un dosar foarte ușor. În mod normal, chestia asta ar trebui să dureze un minut. Domnule, xenofobia este asimiliată cu rasismul? Dacă răspunsul e da, atunci să fie 3-0 pentru Sepsi. Dacă răspunsul e nu, atunci să se rejoace. 

Și să se termine discuția. Nu există soluție de mijloc. Nu se poate spune «Domnule, hai să dăm 0-0 la acest meci». Trebuie să fie 3-0 sau să se dea rejucare”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

E ciudat că tot s-a amânat. Trebuia să se dea decizia. S-a tot amânat și nu mai e timp, nu mai ai când să joci meciul.

- Nicolae Dică

FCU Craiova are meci greu cu Hermannstadt. Poate nu pierzi, dar e greu să câștigi. Echipa stă bine în teren. E foarte bine organizată.

 - Mihai Stoica

VIDEO Adrian Mititelu, declarații după ședința Comisiei de Recurs: „Eu sunt încrezător în privința deciziei”

Citește și: 

Fotbalistul pe care Mihai Stoica îl vrea permanent în teren la FCSB: „Nu are voie să iasă nicio secundă”

Alt nume cunoscut din Superligă contestă decizia stranie a lui Becali: „El trebuia să rămână în teren!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  08 Martie 2023, 17:31

A comentat Naum ca a primit el un sms, cum a vazut el ca se face in studiourile antenatrei, si citea din sms. I-a spus lui un expert, va dati seama ce expert, ca discriminarea pe criterii de rasa inseamna ceva si ca xenofobia se asimileaza rasismului. Pai DISCRIMINAREA rasiala sau xenofoba se pot pedepsi conform legislatiei civile, dar nu injuriile cu tenta xenofoba! Naum e om de litere dar nu stie ce citeste. Injuriile sunt injurii si astfel de pedepse nu fac decat sa alimenteze butoiul cu pulbere, nu sa stinga flacara. Pedeapsa e disproportionata in raport cu fapta, adica eu stau si injur linistit pe unguri, ca asa am eu starea in momentul ala, si pentru ca am jignit pe cineva cu care ma balacaresc eu de sute de ani, trebuie sa fiu eu aspru pedepsit...in schimb, atunci cand ei sunt cei care injura sau care provoaca, e totul bagatelizat, ca de ce ne inflamam, ca nu e nimic grav, ca nu ne-au omorat etc. Aici e problema. Cand sar romanii calul, e extrem de grav, dar cand fac ungurii ceva nasol, "hai fiti seriosi, nu va mai victimizati"... Oare de ce nu avem probleme cu ucrainienii, cu rusii, cu turcii, cu sarbii, cu sasii ori chinezii veniti in Romania?

emil1986
emil1986  •  08 Martie 2023, 13:45
Postat de flob pe 08 Martie 2023, 10:36

Cățeluș, ce vina au avut jucătorii Rapidului care pierdeau meciul la masa verde, deși era minutul 72 și conduceau cu 1-0? Aaa ...atunci v-a convenit *** si teatrul ieftin? De ce nu ați cerut atunci să continuați meciul în teren și ați făcut presiuni fata de arbitru (spre deosebire de jucătorii din Sf Gheorghe care nu au făcut presiuni) sa fluiere finalul? Ipocrizia, nesimțirea, prostia și slugărnicia te definesc cel mai bine *** ce ești.

Esti prost de puti daca compari cele doua spete. Pai mai nefericitule, suporterii vostri, a echipi decedate, erau in atributia conducerii echipei gazda, raspundeau de ei, ingnoranta maxima. Iar acei preistorici au aruncat tot meciul (pana la intrerupere) cu diverse obiecte contondente asupra jucatorilor Stelei (brichete, chei, monede, chiar si pietre), repet pe durata celor 72 de minute sau cat s-a jucat. Unul dintre ele l-a lovit pe arbitru, acesta intrerupand meciul pentru cateva minute, explicand ca la urmatorul obiect aruncat din tribuna intrerupe partida definitiv. Asta s-a intamplat la meciul de la Sfantu Gheorghe, amaratule???? Mai ai fratiori????

brujo
brujo  •  08 Martie 2023, 11:58

E punctul de vedere al unei prostituate. Nu conteaza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează