FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. Cornel Dinu dă de pământ cu MM Stoica: „Teatru de joasă speță! Șiretenie comercială”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 10:15 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 10:37

Gesturile lui Mihai Stoica (55 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, din timpul derby-ului cu Dinamo (scor 3-2), nu l-au impresionat pe Cornel Dinu (72 de ani), legenda alb-roșilor.

MM Stoica a fost extrem de activ pe parcursul derby-ului câștigat de echipa sa în fața dinamoviștilor. L-a criticat pe arbitrul Radu Petrescu la pauza meciului pentru penalty-ul acordat lui Dinamo, a fost văzut în timp ce vorbea la telefon, iar în minutul 76, după ce Florin Tănase a înscris golul victoriei pentru FCSB, Stoica a vărsat lacrimi de fericire. Acest ultim gest al oficialului roș-albaștrilor nu a trecut neobservat, Cornel Dinu caracterizându-l într-un mod tranșant.

Cornel Dinu: „Șiretenie comercială”

„Când ajungi la maniera asta de lacrimi, deja e de ori o instabilitate comportamentală, ori un teatru de joasă speţă. Cred că e instabilitate comportamentală la unul care a intrat în fotbal. A fost o şiretenie prin care s-a trecut şi pe la Galaţi, Brăila, de asta comercială. Îmi aduc aminte de scena Stolojan, Băsescu. Dacă am o lacrimă, o păstrez pentru mine, nu pentru MM Stoica”, a declarat „Mister”, la TV Telekom Sport.

Mihai Stoica, criticat și de Vivi Răchită: „Maimuțăreli! A revenit cu lucruri nespecifice fotbalului”

Cornel Dinu nu este singurul om de fotbal care a taxat ieșirile lui Mihai Stoica. Valeriu Răchită, fost jucător la Steaua, l-a criticat la rândul lui pe MM:

„Nu sunt de acord cu acele maimuțăreli ale lui Mihai Stoica. A revenit după retragerea lui Gigi Becali, dar a revenit cu lucruri nespecifice fotbalului. Mă uitam la United - Tottenham, dar nu l-am văzut pe Mourinho să facă așa. Respectă-ți adversarii, nu știi când ajungi în partea cealaltă”, a spus acesta.

VIDEO. Sărbătoare în vestiarul FCSB, după victoria din derby-ul cu Dinamo, 3-2

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce riscă Radu Petrescu după arbitrajul catastrofal din FCSB - Dinamo: „Asta recomandă UEFA și FIFA”

FCSB - DINAMO 3-2. Ce vrăji a făcut Thomas Neubert?! Gazeta Sporturilor are raportul derby-ului: concluziile sunt șocante!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (27)
5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  06 Octombrie 2020, 21:29

Coanei mimi biciclista ii place mascareala și bastarcile.

parpalache
parpalache  •  06 Octombrie 2020, 19:03

Asta si cu Bianca Dragusanu!Mai are sa isi faca injectii in buze ca aia!

anti_sistem
anti_sistem  •  06 Octombrie 2020, 17:33
Postat de Niculae Petre pe 06 Octombrie 2020, 12:11

Daca acest comentariu era facut de Multescu mai ziceam ,dar cele 2 catastrofe de asa zisi antrenori gen Dinu si Rachita si cand deschid gura debiteaza doar prosti.Ambi sunt plini de ura de aceea au avut realizari zero in cariera de antrenori,mai bine spus niste nulitati.

Invata sa scrii in limba romana, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează